Maandag 21 januari is het Blue Monday, de dag die is uitgekozen als meest deprimerende dag van het jaar. Laat je tijdens Blue Monday niet kennen en zorg dat je helemaal bent voorbereid om deze dag door te komen. Reserveer vast een plekje in jouw favoriete restaurant, sla een hele chille outfit in, verwen jezelf met een spa-dagje of ga helemaal in het blauw op pad. Beat the blue monday blues met deze 10 survival tips!

hudsons bay adidas trui

Blauwe trui

Trek je mooiste blauwe trui aan of schaf deze stoere maar vooral warme versie van Adidas aan.
Adidas trefoil hoodie, €69,95, te koop bij Hudson’s Bay.
Foto: Hudson’s Bay.

Double B Burger

Verwen jezelf met een heerlijk gerecht zoals de Double B burger met zoete frietjes van Hudson Bar & Kitchen. Op de double B is een 100% beefburger met bacon, blauwe kaas, sla, tomaat, krokante uitjes en smokey BBQ-saus. Geserveerd met coleslaw, frites en pickles. €14,-
Deze heerlijke burger eet je bij Hudson Bar & Kitchen.
Foto: Hudson Bar & Kitchen

hudson blue monday
Shiny Pretty Things eye party smokey MAC

Blauwe oogschaduw

Rock de dag met een mooie blauwe smokey eye. deze oogschaduw is alleen voor de echte durfal!
Shiny Pretty Things / Eye Party: Smoky €33,50 door M.A.C. Cosmetics
Foto: M.A.C. Cosmetics

Blauwe schoenen

Trek de stoute schoenen aan en steel de show met deze vlammende enkellaarsjes. Zo sta je de hele dag in vuur en vlam en kom jij blue monday met alle gemakken wel door.
Donkerblauwe enkellaarsjes met hak en vlammen, €69,99, Sacha
Foto: Sacha

sacha schoenen blue monday - foto sacha schoenen
HEMA badbruisbal

Blauwe bruisbal

Toch een zware dag achter de rug? Spring in bad samen met deze heerlijke bruisbal met gedroogde lavendelbloemetjes, doe zorgen voor een heerlijke geur en extra ontspanning. Ontspan en geniet,
Badbruisbal HEMA, €3,-
Foto: HEMA

Blauwe muts

Moet jij naar buiten tijdens blue monday? Laat de kou je niet te grazen nemen en pak jezelf warm in met deze heerlijke ribgebreide warme muts van H&M.
Ribgebreide muts, €7,99 H&M
Foto: H&M

HM MUTS
Rituals purifying hammam ritual

Blauwe douche producten

Met het Purifying Ritual pakket sla je alle blue monday stress zo van je af. Verwen jezelf met deze heerlijke schuimende douchegel, bodyscrub, lichaamsmodder en nog veel meer.
The ritual of hammam, purifying ritual met schuimende douchegel 200ml, bodyscrub 125 gr, lichaamsmodder 70ml, handzeep 300ml. €29,50. Rituals
Foto: Rituals

Blauwe geurkaars

Zet een filmpje op en ontspan met de heerlijke geuren van Yankee Candle Special Larger Jar Turquise Glass.
Yankee Candle Special Large Jar Turquoise Glass, €29,75 te koop bij Scents & Colors.
Foto: Yankee Candle

yankee-candle-turquoise-glass-special-large-jar
JBL-Clip-2-blauw

Blauwe speakers

Dans alle Blue Monday blues van je af en laat die gekte je niet pakken! Zoek jouw favoriete afspeellijst op en draag de hele dag je favoriete muziek bij je met de compacte JBL CLIP 2.
JBL CLIP 2 blauw €35,-, Media Markt
Foto: Media Markt

Blauwe cupcakes

Ga samen met vriendinnen onstpannen high tea-en bij Ma Bella Cakery en geniet van o.a. deze cupcake met blauwe topping. Zo wordt jouw blue monday in iedergeval heel lekker 😉

High tea bij Ma Bella cakery,  vanaf €21,-.
Foto: Femke Kamps bij Ma Bella Cakery

AC2018_Ma Bella Almere Centrum_RV met naamsvermelding Femke Kamps (2)

 

Wat is Blue Monday?

Uit een formule zou volgens de britse psycholoog Cliff Arnall blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig zouden voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Op zoek naar nog meer blue monday tips? Ga gewoon lekker een dagje shoppen, eet en heerlijke burger bij een van deze burger restaurants of pak de dag aan bij een van deze koffie hotspots in Almere Centrum.

« Terug