Opzoek naar een lekker sushi restaurant? In Almere Centrum kun je je geluk niet op met wel 5(!) verschillende sushi restaurants! Sushi is momenteel al zo bekend geworden, dat je dit op veel diverse plekken kunt eten. De beste sushi vind je natuurlijk in Almere Centrum. Krijg je al honger? Lees snel verder en ontdek waar je van de lekkerste sushi kunt genieten.

Sapporo

De keuze is reuze bij Sapporo Almere. Dit Japanse restaurant kun je vinden aan de Grote Markt. Nigiri, temaki en maki, Sapporo heeft het allemaal. Naast sushi kun je hier ook terecht voor wok-, grillgerechten en overheerlijke toetjes. Kies voor het voordelige all you can eat menu waarbij je toegang krijgt tot onbeperkt sushi, grill en wok.
Sapporo Japan Grillrestaurant
Grote Markt 53

Ida

Bij sushi-restaurant IDA op de Grote Markt kun je genieten van dagverse sushi met vis en vlees. Zodra je binnenloopt bij IDA krijg je al een klein kijkje in de keuken en zie je waar al jouw sushi gemaakt wordt. Bij IDA heb je keuze uit meer dan wel 100 gerechten, dus opties genoeg!
IDA Sushi & Grill
Grote Markt 157

AC2018_Ida Sushi Almere Centrum_RV met naamsvermelding Femke Kamps (4)

Foto: Femke Kamps

Kimono

Zin in California rolls, tuna maki of een zalm handroll, bij restaurant Kimono vind je alle variaties op de menukaart. Je kunt hier zelfs terecht voor een goede bak ramen noedelsoep! Afsluiten met een van de vele zoete gerechten en je kunt weer rollend naar huis. Of laat het eten nog even zakken op het gezellige terras.
Restaurant Kimono
Belfort 16-18

Sake

Proef de lekkerste sushi bij een van de grootste restaurants in Almere Centrum. Aan de Brouwerstraat vind je Restaurant Sake waar je met grote groepen makkelijk terecht kunt. Heb je enorme trek? Bestel dan een van de feestelijke ‘sushischepen’ gevuld met maki, negiri, temaki en nog veel meer lekkers! Van sushi tot grill en van salades tot wok, er is voor ieder wat wils.
Restaurant Sake
Brouwerstraat 15

YamiYami

Heb je trek gekregen in wat lekkers? Bij YamiYami in Almere Centrum kun je terecht voor de lekkerste gerechten uit de Aziatische keuken. Stel je eigen wokgerecht samen en top deze af met een paar sushi als extra. Ook zijn de verse smoothies een echte aanrader!
Yami Yami
Stationsplein 19


Iets te veel sushi gegeten en is het tijd om uit te buiken?

Uitbuiken doe je natuurlijk op een van de gezellige terrasjes in Almere Centrum! Al je volgende restaurantbezoek aan het plannen? Laat je inspireren en kies een heerlijke burger bij ‘The best burgers in town’. Liever vegetarisch? Ontdek hier waar je in Almere Centrum terecht kunt voor originele, vegetarische gerechten.

Foto’s van links naar rechts: Maarten Feenstra; Femke Kamps; Femke Kamps

« Terug