5x National Glamour Day korting

Op zaterdag 6 april het National Glamour Day, deze dag staat helemaal in het teken van voordelig shoppen! Op vertoon van het tijdschrift Glamour editie 4 krijg je bij de deelnemende winkels 20% korting. Dus scoor dat tijdschrift en shop extra voordelig in Almere Centrum!

H&M

Ben jij fan van de H&M? Dan kun je tijdens National Glamour Day vast je geluk niet op. Op deze dag krijg je namelijk 20% korting op de gehele collectie van H&M.

Hudson’s Bay

Ook bij Warenhuis Hudson’s Bay krijg je op zaterdag lekker veel voordel. Shop je hele lente en zomer collectie bij elkaar met 20% korting. Dat is nog eens een goeie start van de lente!

Hunkemöller

Korting op een lingeriesetje is altijd fijn, dus kom maar op met die 20% korting bij Hunkemöller. Vergeet niet om je Glamour mee te nemen!

Kruidvat

Bij Kruidvat krijg je op vertoon van de Glamour (editie 4), 20% korting op alle gezichtsverzorging, beauty accessoires, haarkleuring en geuren. Dat wordt producten inslaan voor de rest van het jaar!

Media Markt

Bij de Media Markt ontvang je tijdens National Glamour Day 20% korting op heel veel producten van Braun, Remingtong, HP en Harman Kardon.
Wist je dat je met de Almere Centrum Klantenkaart kans maakt op het winnen van 1 van de 10 Glamours? Meld je voor dinsdag 26 maart aan, zorg dat je de nieuwsbrief ontvangt en doe mee met de winactie! Meld je aan voor de Almere Centrum Klantenkaart.

*Almere Centrum sluit iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van fouten uit en zijn niet aansprakelijk voor gegevens die door derden zijn verstrekt. Alle in deze uitgave genoemde prijzen en verkoopinformatie zijn onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Tijdens National Glamour Day ontvang je nog veel meer kortingen in Almere Centrum. Zo krijg je bij o.a. Mockamore, Cream Beauticians, Team Kappers en TUI mooie kortingen, aanbiedingen of cadeautjes! Ontdek alle aanbiedingen in Almere Centrum tijdens National glamour Day op zaterdag 6 april.


« Terug