6 Valentijnmenu’s in Almere Centrum

Wil jij je Valentijn verwennen met een etentje? Maak het dit jaar extra leuk met één van de speciale Valentijnmenu’s die er in Almere Centrum te vinden zijn! Wij hebben ze speciaal voor jou op een rijtje gezet. Vergeet niet te reserveren.

  1. Restaurant FINN

Op 14 februari viert restaurant FINN de liefde! Dit doen ze door op reservering een speciaal 4 gangen menu voor €32,50 aan te bieden, boordevol gerechten om met je geliefde te delen. Zeker een idee voor een romantisch avondje!

  1. ANNO

Weet je nooit wat je moet bestellen? Of word je gewoon graag verrast? Dan kan je deze Valentijnsdag terecht bij ANNO voor een heerlijk avondje. Voor €25 p.p. geniet je van een romantisch glas bubbels een 3 gangen Valentijn verrassingsdiner!

  1. Bij Drewes

Koffie- en theespeciaalzaak Bij Drewes organiseert op 11, 12, 13 en 14 februari een leuke High Tea voor jou en je Valentijn! Voor €25 kan je met zijn tweeën smikkelen van zoete en hartige hapjes, jezelf tegoed doen aan lekkere thee en genieten van een glas prosecco. Proost!

finnteahudson-almere_004

  1. Bierfabriek

Kom op 14 en 16 februari met je Valentijn naar de Bierfabriek! Deze dagen bieden ze je een Valentijnmenu aan, bestaande uit een lekker boerderijkippetje, een biercocktail en een heerlijk dessert om gezellig te delen.

  1. Hudson Bar & Kitchen

Dit jaar haalt ook restaurant Hudson alles uit de kast om het een gedenkwaardige Valentijnsdag te maken! Hun Valentijnmenu (€25,50 p.p.) bestaat uit puntpaprikasoep, medaillons van varkenshaas en roodfruit parfait. Dat wordt smullen!

  1. Ma Bella Cakery:

Ook bij Ma Bella Cakery kan je langskomen op 11 februari voor een gezellige High Tea met je geliefde! Voor €24,50 p.p. krijg je toegang tot het onbeperkt buffet van heerlijke soep, wraps, sandwiches, taarten, cakejes, koekjes, quiches en nog veel meer zoete en hartige verleidingen. Vergeet niet te reserveren!

Ben jij ook nog opzoek naar een leuk Valentijnscadeau? Bekijk dan onze 7 tips voor de leukste valentijnscadeau’s. Of bekijk het overzicht met alle restaurants in Almere Centrum.

« Terug