Op zaterdag 9 juni is het Bestfriends day! Een mooie dag om jouw vrienden en vriendinnen te eren die altijd voor jou klaarstaan. Blok deze dag in je agenda en maak van de gelegenheid gebruik om samen weer eens wat leuks te gaan doen in Almere. De leukste uitjes om met je vrienden te doen vind je natuurlijk in Almere Centrum. Benieuwd waar jij samen op deze dag jullie vriendschap kunt vieren? Ontdek 5x de leukste uitjes voor met vrienden in Almere Centrum.

Potje gamen

Fanatiek ingesteld en zijn jullie een dreamteam als jullie samen een spel spelen? Ga dan naar The Game Box en haal de high-score op zoveel mogelijk spelletjes. Ga los met basketballen of strijd tegen elkaar met een potje airhockey. Waag een gokje op de beroemde muntschuivers of race tegen elkaar in de race simulator. Wint jouw best friend alles? Dan moet hij of zij een ijsje halen bij Banketbakkerij Schep aan de overkant (Win-win situatie!).
Foto: Femke Kamps
gamehal

Bierfabriek

Biertje d’r bij?


Al eens bij de Bierfabriek geweest? Reserveer samen een tap en neem een pak kaarten van thuis mee, want jij kunt hier gemakkelijk de hele avond doorbrengen. Bestel een proeverij van drie eigen gebrouwen biertjes of neem plaats achter een taptafel en tap alle biertjes zelf. Vergeet niet om voldoende pinda’s of een goed gevuld boerderijkippetje te eten, want de biertjes die voel je wel. Wist je dat de schillen van de pinda’s gewoon van tafel mag vegen als je er klaar mee bent?

High t-… eh wine!


Zijn jullie goed in samen eten? Benut je kwaliteiten en duik tussen 15.00 en 17.00 uur het terras op voor een high wine! Bij Hudson Bar & Kitchen worden jullie feestelijk ontvangen met een glas cava. Start met Lazy Sunday Nacho’s en eindig met de Hudson pastry’s! Benieuwd naar wat er allemaal op jullie staat te wachten? Klik hier voor meer info. Meer zin in streetfood? Ga dan is kijken bij restaurant FINN! Geniet van vijf gerechten geserveerd met vijf verschillende soorten wijn. Als jullie dan nog niet vol zitten…
Foto: Femke Kamps

AC2018_Restaurant in almere Centrum FINN_ RV met naamsvermelding Femke Kamps (40)

AC2018_Shoppen Algemeen Almere Centrum_RV met naamsvermelding Femke Kamps (20)

Shop till you drop!


Wie geeft de beste tips voor jouw nieuwe zomeroutfit? Juist, je beste vriend of vriendin, omdat ze lekker eerlijk zijn! Kom winkelen in Almere Centrum en shop bij internationale merken als Pull & BearPrimarkRitualsZaraH&M en Costes. Loop langs unieke winkeltjes met de #shoptillyoudrop shoproute of ontdek de bijzondere boetiekjes met de #036Winkeltjes. Bekijk hier de online versie van #036Winkeltkjes of scoor het gratis boekje bij VVV Almere.

Happy hands & happy feet


Je nagels laten lakken en bijkletsen tegelijkertijd? Ideaal! Gun jezelf en je best friend wat ontspanning en boek een duo-behandeling in een van de spa’s in Almere! Ga voor een zomers tintje bij Cream Beauticians of laat volledig je voeten onder handen nemen in de Urban City Spa van Rituals. Wil jij die mani- of pedicure combineren met een complete touch up van haar en make-up? Laat jezelf dan verwennen bij Lifestyle salon Aveda!
Foto: Femke Kamps

AC2019_Cream Beauticians Almere Centrum_RV met naamsvermelding Femke Kamps (24)

Nog meer tijd spenderen met je beste vriend(in)? Bezoek deze locaties voor de lekkerste koffie en houd de evenementenpagina goed in de gaten voor de leukste uitjes in Almere Centrum! En is jouw vriend of vriendin een echte bierliefhebber? Ga dan samen op pad en maak je eigen kroegentocht!

Foto’s van links naar rechts: Femke Kamps, Sven Kraaijenbrink en Femke Kamps

« Terug