Van 23 t/m 31 maart is het boekenweek in Almere Centrum. Tijdens de boekenweek staan boeken in de schijnwerper en komen de leukste verhalen naar boven. Ga eens op zoek naar jouw favoriete boek bij een van de winkels in Almere Centrum of ontdek jouw favoriete boekenwinkel.
Voor een goed boek kun je bij meerdere locaties in Almere Centrum terecht. Zo leen je je boeken natuurlijk bij een bibliotheek, maar kun je in de nieuwe bibliotheek in Almere Centrum voor nog veel meer bijzondere activiteiten terecht. Naast boeken kun je in Almere Centrum ook terecht voor jouw favoriete stripboeken, comics, tijdschriften en meer.

Bruna

Literatuur, tijdschriften en kranten: Bruna heeft wat je zoekt. Van verjaardagskaarten tot aan pennen en van postzegels tot aan jouw favoriete tijdschrift. Maar Bruna heeft ook een breed assortiment aan boeken voor jong en oud. Neem eens een kijkje tussen het aanbod en ontdek de spannendste thrillers, romcoms of kinderboeken. Er is voor ieder wat wils.

Wist je dat je bij Bruna ook terecht kunt voor leuke cadeauartikelen en postkaarten?

Meer over Bruna

Boekhandel Stumpel

Boekhandel Stumple heeft een gigantisch aanbod aan boeken, tijdschriften, kranten, accesoires en kantoorartikelen. Ben jij op zoek naar dat ene specifieke kookboek of juist naar die nieuwe thriller? Boekhandel Stumpel heeft het! Struin de reisboeken af op zoek naar reis inspiratie of duik in een kookboek en ontdek wereldse gerechten.

Een nieuwe aanwist gevonden? Neem samen met je nieuwe boek eens plaats bij Boek & Boon, de koffiecorner in Boekhandel Stumple. En geniet samen met je boek van een stukje appeltaart en vers bakje koffie.

Meer over Boekhandel Stumpel

Het Beeldverhaal

De naam beeldverhaal verklapt het al een beetje. Bij Het Beeldverhaal vind je de leukste beeldjes, verhalen, strips en hebbedingetjes. Liefhebbers van comics en manga kunnen hier hun hart ophalen en duiken in het grote assortiment aan comics. Voor de echte fans zijn er ook shirts, tassen, beelden en andere souvenirs.

Meer over Het Beeldverhaal 

De nieuwe bibliotheek

In de nieuwe bibliotheek midden in het centrum van Almere draait het om meer dan boeken alleen. Je kunt hier studeren, lunchen, koffie drinken, uitbreken bij de escaperoom, gebruik maken van de gratis wifi, films bekijken, e-books lenen en nog veel meer. Het is een zowaar een soort warenhuis voor boekliefhebbers.

Meer over de nieuwe bibliotheek

AKO

Heb je een lange reis voor de boeg en stap je zo op de trein? Breng dan een flitsbezoek aan AKO op het station in Almere Centrum. AKO heeft boeken, tijdschriften, kranten en super handige pocketboekjes die in je zak passen. Handig voor tijdens het reizen!
Naast dit brede assortiment heeft AKO ook cadeauartikelen, postkaarten en is het mogelijk om je OV op te laden.

Meer over AKO

Benieuwd naar de activiteiten rondom boekenweek in Almere? Ontdek de leukste activiteiten in Almere in de agenda.


Meer inspiratie

« Terug