Bouw mee aan de grootste stad van 200.000 LEGO®-steentjes

Van dinsdag 9 t/m zaterdag 13 juli kan iedereen in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) meebouwen aan de grootste stad van LEGO®. Er zijn ruim 200.000 LEGO-steentjes beschikbaar die allemaal op moeten. Bezoekers zijn daarom 5 dagen lang, 8 uur per dag welkom om zich uit te leven op de bouwplaats. Bouwen totdat je niet meer kan, oftewel: ALL YOU CAN PLAY.

Vorig jaar was de eerste editie van ALL YOU CAN PLAY een groot succes. Ruim 500 bezoekers bouwden mee aan de grootste stad van LEGO®. Auto’s, huizen, kerken, vliegtuigen, wolkenkrabbers en treinstations zijn een paar voorbeelden van bouwwerken die gezamenlijk de stad vormden.

Ook dit jaar willen we zoveel mogelijk kinderen, studenten, ouders en opa’s en oma’s samen brengen om erop los te bouwen. Het liefst zo lang en vaak mogelijk, zodat alle 200.000 LEGO-steentjes gebruikt worden. Elke dag is er een nieuwe bouwopdracht en zijn er leuke prijzen te winnen. Voor slechts 1 euro ontvangen bouwers een ALL YOU CAN PLAY armband die hen 5 dagen lang de gelegenheid geeft om met de bouwsteentjes aan de slag te gaan.

Thema’s
Dit jaar werken we elke dag met een nieuw thema. Bezoekers mogen aan de hand van het thema bouwen en maken dan kans op leuke prijzen!

Dinsdag: Sport (voetbalveld, , tennisveld, hockey, paardrijden, etc.)
Woensdag: Voertuigen (auto’s, treinen, vliegtuigen, bussen, etc.)
Donderdag: Gebouwen (huizen, kerken, theaters, bioscoop, etc.)
Vrijdag: Dieren (boerderij, safari park, koeien, honden, poezen, etc.)

LEGO Architectuurstudio
ALL YOU CAN PLAY is een project van de wereldwijd unieke Architectuurstudio vol LEGO, die speciaal voor KAF ontwikkeld is om fantasie een podium te geven. Het afgelopen seizoen hebben kinderen, volwassenen, studenten en senioren al laten zien dat LEGO geen leeftijdsgrens kent en ieders fantasie prikkelt. Met ALL YOU CAN PLAY wordt het seizoen groots afgesloten.

Klik hier voor meer info over het evenement.

« Terug