Daphne Deckers komt langs bij Boekhandel Stumpel Almere!

Naar aanleiding van haar nieuwste roman ‘Dubbel zes’ bezoekt presentatrice en schrijfster Daphne Deckers Boekhandel Stumpel Almere op Zaterdag 11 mei van 15:30 tot 16:30 uur. Zij zal worden geïnterviewd, staat open voor vragen en zal (speciaal voor Moederdag!) signeren.

Hoofdpersoon in ‘Dubbel zes’ is Annabel Brinkmeester, die het presteert om op één dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders, haar relatie, zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financiële hangmat waar ze jaren in heeft gelegen, moet Annabel nu écht de mouwen opstropen en een nieuwe toekomst voor zichzelf bewerkstelligen. Maar al snel raakt ze verstrikt in twee mannen én in twee identiteiten, en stapelen de problemen zich in een razend tempo op.

Daphne Deckers verkocht inmiddels ruim 1,3 miljoen boeken. ‘De geboorte van een moeder’ is nog steeds een bestseller en haar romandebuut ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ wordt verfilmd. Daarnaast is Daphne al jaren een van de meest gelezen columnisten van Nederland.
‘Dubbel zes’, haar tweede roman, is Daphne op haar best: grappig, herkenbaar, scherp en ontroerend!

« Terug