Fantasy Parade

30-09-2018

Dompel je onder in de fantasy wereld en laat je verrassen door de meest uiteenlopende en indrukwekkende kostuums die tijdens de Fantasy Parade langs zullen trekken. Maak kennis met Batman, Harry Potter, Prinsessen en de coolste piraten.

De meest bijzondere fantasy karakters laten zichzelf zien deze middag. Alles komt voorbij en bijna alles kan. Om 13.00 uur verzamelt de vrolijke stoet op het Forum, waar de band Sunfire Music speelt. Vanaf 13.30 vertrekt de parade door het centrum en de deelnemers verblijven hierna in de Passages, waar ook weer van alles te beleven is. Workshops, dans, straattheater, spelletjes, kraampjes, lekkernijen, handlezers…teveel om op te noemen. Volop gezelligheid mét een optreden van de band Pyrolysis!
 
Wil je liever meedoen? Dat kan natuurlijk ook! Meld je aan via onderstaand formulier. 
Loop je al mee of wil je je aanmelden op de dag zelf? Meld je dan aan tussen 12.00 en 12.45 uur in de Zadelmakerstraat.
Wanneer: Zondag 30 september
Tijdstip: 12.00 – 17.00u
Locatie: Passages, Forum en diverse locatie’s  

Kosten: Gratis te bezoeken

Theater & Muziek Festival

De Fantasy Parade zijn onderdeel van het Theater & Muziek Festival van vrijdag 28 t/m zondag 30 september 2018. Tijdens het festival zijn er enorm veel leuke activiteiten te te beleven in Almere Centrum. Zo kun je op vrijdagavond naar de eerste Drijf-in Bioscoop van Almere. Kun je op zaterdag tussen de leukste hebbedingetjes dwalen op de kraampjes van de Passagedag en vind je de mooiste LP’s en CD’s op de platenmarkt. En wordt je tussendoor verrast door verschillende spectaculaire straattheater acts door heel Almere Centrum. Heel de dag door kun je swingen op de nieuwste muziek van de bandjes die optreden tijdens de Popronde Almere en op zaterdagavond kun je naar het theaterspectacel Odysee door Theater Gajes, waar je middenin het theaterstuk beland. 
shutterstock_700685722_350x310_acf_cropped

Meer informatie over het Theater & Muziek Fesitval.

« Terug