Fun & Science

21-10-2018

 

Stap op zondag 21 oktober in de technobiel op het Forum van Almere Centrum en leer op allerlei manieren over techniek. Onderzoek hoe je vliegtuigjes kunt laten vliegen door er met licht op te schijnen. Leer van alles over de laatste technische ontwikkelen, zoals Augmented Reality (AR), waarmee je iemand op afstand kunt laten kijken en werken. Door AR kun jij Bito de aap helpen om de vijf problemen in zijn CV ketel op te lossen. Want nu zijn CV ketel stuk is moet hij met koud water douchen en dat vindt Bito niet fijn! Bito hoopt op jouw hulp en kennis.

Maak op het Forum tijdens het Testlab on Toer je eigen badzout en je eigen energiedrankje en neem deze mee naar huis. En wordt tijdens de Science Shows verrast met knallende presentaties waarbij twee wetenschappers je 45 minuten lang trakteren op het leukste van de wetenschap.

Met de Almere Centrum klantenkaart versier je gratis een zandkleurplaat. Kies zelf een mooi ontwerp uit en haal stukje bij beetje verschillende lagen van het vel af. Er verschijnen plaklagen en deze kun je vullen met zand. Zo wordt het eindresultaat steeds zichtbaarder. Een leuke activiteit voor jong en oud! Je kunt gratis deelnemen aan deze activiteit met de Almere Centrum klantenkaart. Schaf de klantenkaart nu aan. 

Wanneer? Zondag 21 oktober 2018
Tijdstip: 13.00 – 16.30 met shows om 13.00 & 15.00 uur
Locatie: Forum

Ontdek meer over de Almere Centrum Klantenkaart

« Terug