Happy Sleeper Workshop

27-02-2019

Happy Sleeper  – Met je ogen dicht een groter geluk bereiken.

Ben jij een Happy Sleeper?

Slapen is absoluut verbonden met alles wat we overdag doen en hoe we ons voelen. Lichaam en geest zijn immers één. En nu, met alle prikkels in ons leven, slapen we veel onrustiger dan vroeger.

Maar juist in je slaap zit je herstel. Alleen zijn we ons daar (nog) niet volledig bewust van. En acteren er dus ook nog niet naar. Slaaptekort heeft zelfs epidemische vormen aangenomen.

Om ons beter te voelen zijn we vaak geneigd om een oplossing te zoeken in meer bewegen of andere voeding, maar we vergeten daarbij naar ons eigen slaapgedrag te kijken en te luisteren naar ons eigen slaap-waakritme. Wat doet slaap voor jou? Wat zijn de effecten van slaaptekort? Hoe kun je beter gaan slapen?

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die (preventief) wil werken aan het verbeteren van slaapkwaliteit en overdag meer rust wil ervaren.

Wat kun jij dagelijks doen om beter te slapen en overdag meer rust te ervaren?

  •  Je leert hoe je overdag, tijdens of na het werk, actief kunt ontspannen en verbetert daarmee de kwaliteit van je slaap.
  •  Je krijgt inzicht in slaapgedrag en de werking van slaap.
  •  Je krijgt inzicht in het belang van een goede nachtrust en een goede leefstijl overdag.
  •  Je krijgt praktische kennis en oefeningen om vermoeidheid en slaapprobleem zoveel mogelijk te voorkomen en aan te pakken
  •  Je krijgt een super fijne en handige Happy Sleeper Checklist zodat je altijd kunt terugvallen op de kennis en de oefeningen

In deze workshop deelt Anouk haar ervaring, haar inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én yoga technieken die ook jij kunt toepassen.

Ze laat zien hoe ook jij overdag meer rust kunt ervaren en waarom slaap je slim en gelukkig maakt. Anouk is oprichtster van het platform www.happysleeper.nl, ervaringsdeskundige en yogi. Haar persoonlijke wake-up call kwam in de vorm van een burn-out. Het resultaat van hard werken, veel ballen in de lucht en slaaptekort. Een combinatie die veel meer mensen kennen. Het is haar missie om jou te helpen ’s nachts beter te slapen en overdag meer rust te ervaren.

Locatie: Slaapstad
Datum: Woensdag 27 februari 2019
Tijd: 09.00-11.30u
Tickets: Klik hier.

« Terug