Paw Patrol speurtocht

25-05-2019

Ga op pad met de Paw Patrol speurtocht en kom zo langs verschillende diensten zoals de Reddingsbrigade, veiligverkeer Nederland, het Rode Kruis en PIT veiligheidsmuseum. Bij elke locatie krijg je iets te horen over veiligheid en krijg je een stempel op de speurtochtkaart. Als de kaart vol is kun je bij de Bruna hun Paw Patrol Veiligheidscertificaat ophalen. Ook scoor je hier hele leuke Paw Patrol goodies!

Je kunt op vier verschillende locaties de Paw Patrol speurtocht beginnen en de volgorde maakt niet uit! Begin bij Reddingsbrigade, Rode Kruis, PIT Veiligheidsmuseum of Veiligverkeer Nederland. Bij alle startpunten kun je een stempelkaart halen.

Reddingsbrigade Nederland
Laat je informeren over alles wat onze redders doen en wat jij bij ons allemaal kunt doen! Bekijk de folder ‘Veiliger op het strand met tips van Zuma!’ en vind daarin het antwoord op de volgende vraag: hoeveel tips geeft Zuma? Weet jij het juiste aantal? Laat het weten en ontvang een stempel van de Reddingsbrigade!

Veiligverkeer
Kom naar de stand van Veilig Verkeer Nederland en los de rebus op. Leer meer over verkeer met jouw favoriete pups van PAW Patrol en maak kans op het leuke (voor)lees – en doeboek Sproet en de Straathaaien!

Rode Kruis
Heb jij zelf wel eens een verbandje om je arm moeten doen na een klein ongelukje? Kom langs bij het Rode Kruis en zij leggen je uit hoe je dat moet doen, je kunt het gelijk uitproberen en oefenen! Zo ben jij goed voorbereid op kleinere en grote ongelukjes en kun jij jezelf en een ander helpen.

PIT Veiligheidsmuseum
Wist je dat het PIT Veiligheidsmuseum vandaag gratis toegankelijk is? Bij ons ontdek je alles wat te maken heeft met politie, brandweer en ambulance. Er is niet alleen veel moois te zien, er is vooral ook veel leuks te doen! Dus kom langs met je speurtocht, haal je stempel en doe mee!

De Paw Patrol speurtocht is een onderdeel van de Landelijke Veiligheidsdag op zaterdag 25 mei in Almere Centrum. Er is nog veel meer te doen deze dag! Bekijk de spectaculaire demonstraties, klim in de klimbaan van Defensie, leer reanimeren of een brandjes blussen! Bekijk het hele programma hier.

Paw Patrol Speurtocht
Datum: Zaterdag 25 mei
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Hele centrum

« Terug