Streetartfestival

21-10-2017 tot 22-10-2017

Op 21 en 22 oktober vindt in Almere Centrum het zesde Streetartfestival plaats. Dit jaar is het festival groter dan ooit! Ruim 20 streetpainters uit binnen-en buitenland zorgen voor bijzondere 3D paintings in de stad. De 3D streetpainters komen dit jaar uit onder andere Italië, Duitsland, Bulgarije, Ukraïne, Nederland en zelfs Bahrein!

De artiesten zijn uren bezig met hun kunstwerken. Elk kunstwerk is in 3D, waarbij het diepte effect maar vanuit één oogpunt gezien kan worden. Vooral door een (foto)lens is het effect optimaal. Maak foto’s van deze paintings of neem zelf plaats op een painting om het 3d effect extra goed te kunnen zien!

Er zijn ook ruim 10 graffiti artiesten aan het werk die op grote panelen hun talent laten zien. Kinderen kunnen dit onder begeleiding ook zelf doen. Op de zondag kan worden meegedaan met een mega stoepkrijt kunstwerk.

Voor de kunstzinnige Almeerders (16+) die zélf aan echt echt 3D werk willen werken wordt er op 22 oktober een workshop georganiseerd, je kunt dan zélf aan de slag op het festival, onder begeleiding van een professionele streetpainter.

Streetfestival is een activiteit welke mede mogelijk wordt gemaakt door winkeliersvereniging OVSA, Cultuurfonds Almere en Almere City Marketing. Meer informatie op www.streetfestival.nl of de facebookpagina: www.facebook.com/streetartfestivalholland/

Locatie: Almere Centrum
Datum:
21 en 22 oktober
Tijd:
12.00 – 17.00 uur

 

Foto: Fred Rotgans

« Terug