Winkels tweede paasdag geopend

22-04-2019

Op tweede paasdag, maandag 22 april, zijn de winkels in Almere Centrum geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Dit betekent dat jij op je (extra) vrije dag lekker kunt shoppen. Pak tussendoor een terrasje of ga lekker uit eten en je paasweekend is compleet.

Paasmarkt

Op beide paasdagen, zondag 21 en maandag 22 april, staat de Paasmarkt op het Stadhuisplein. Je kunt hier van 11.00 tot 17.00 uur terecht voor de leukste en lekkerste producten, van verse groenten en fruit tot Hollandse kaas en van cadeautjes tot kleding.

Lunchen, dineren of een terrasje pakken

In Almere Centrum zijn er genoeg locaties waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Op het restaurantplein Belfort vind je restaurants met diverse keukens, van Italiaans tot Amerikaans en van Japans tot Grieks. Of ga naar de Grote Markt en geniet van het zonnetje. Verder zitten er verspreid over het centrum tal van horecagelegenheden.

Shop till you drop

Almere Centrum heeft jou enorm veel te bieden. Je vindt hier grote warenhuizen in overvloed, zoals H&M, Hudson’s Bay en Primark, maar je kunt er ook terecht voor elektronica, woonaccessoires, speelgoed, juwelen en allerlei gespecialiseerde sportwinkels. Ga op zoek naar jouw winkels!


9x De lekkerste paasburnches, lunches en ontbijtjes in Almere Centrum ontdek je hier!

pasen 900x400« Terug