Tweede pinksterdag

10-06-2019

Op tweede Pinksterdag, maandag 10 juni, zijn de winkels in Almere Centrum geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Dit betekent dat jij op je (extra) vrije dag lekker kunt shoppen. Pak tussendoor een terrasje of ga lekker uit eten en je pinksterweekend is compleet.

Lunchen, dineren of een terrasje pakken

In Almere Centrum zijn er genoeg locaties waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Op het restaurantplein Belfort vind je restaurants met diverse keukens, van Italiaans tot Amerikaans en van Japans tot Grieks. Of ga naar de Grote Markt en geniet van het zonnetje. Verder zitten er verspreid over het centrum tal van horecagelegenheden.

Shop till you drop

Almere Centrum heeft jou enorm veel te bieden. Je vindt hier grote warenhuizen in overvloed, zoals H&M, Hudson’s Bay en Primark, maar je kunt er ook terecht voor elektronica, woonaccessoires, speelgoed, juwelen en allerlei gespecialiseerde sportwinkels. Ga op zoek naar jouw winkels!

Gratis kidsactiviteiten!

Op tweede pinksterdag komen Bugs Bunny, Tweety en Scooby-Doo naar het Forum in Almere Centrum toe. Kinderen kunnen met de Cartoon Network vriendjes op de foto of knuffelen met hun helden. Meer informatie voer de Cartoon Network Parade lees je hier.« Terug