Winkels tweede paasdag geopend

02-04-2018

Op tweede paasdag, 2 april, zijn de winkels in Almere Centrum geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Dit betekent dat jij op je (extra) vrije dag lekker kunt shoppen. Pak tussendoor een terrasje of ga lekker uit eten en je paasweekend is compleet.

 

 

Ga op de foto met de Paashaas en meer figuren

De Paashaas loopt de hele dag rond om paaseitjes uit te delen. Ga op zoek en ga met hem op de foto! Daarnaast lopen de Dames van de liefde, het Kermispaardje en de Fantasia-dames rond. Kun jij ze allemaal vinden?

Paasmarkt

Op beide paasdagen staat de Paasmarkt op het Stadhuisplein. Je kunt hier van 11.00 tot 17.00 uur terecht voor de leukste en lekkerste producten, van verse groenten en fruit tot Hollandse kaas en van cadeautjes tot kleding.

Paashaas almere Fantasia almere

Reis met korting

Op Tweede Paasdag reis je de hele dag voor 1 euro per persoon door Almere met de bussen van Allgo! Ga voor meer informatie naar de site.

Lunchen, dineren of een terrasje pakken

In Almere Centrum zijn er genoeg locaties waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Op het restaurantplein Belfort vind je restaurants met diverse keukens, van Italiaans tot Amerikaans en van Japans tot Grieks. Of ga naar de Grote Markt en geniet van het zonnetje. Verder zitten er verspreid over het centrum tal van horecagelegenheden.

Shop till you drop

Almere Centrum heeft jou enorm veel te bieden. Je vindt hier grote warenhuizen in overvloed, zoals H&M, Hudson’s Bay en Primark, maar je kunt er ook terecht voor elektronica, woonaccessoires, speelgoed, juwelen en allerlei gespecialiseerde sportwinkels. Ga op zoek naar jouw winkels!

 

dineren almere centrum
Shoppen Vrouw

 

 

« Terug