Prinsessen, piraten, muzikanten, monsters en magische wezens… Een bonte parade van prachtig verklede mensen volgt een lange route door Almere Centrum.  De Fantasy Parade trekt ook door de Passages waar je verrassende kraampjes met bijzondere waren vindt en verschillende tentjes met spiritueel aanbod. Geweldige ingrediënten voor een magische middag! Kom je ook kijken?

Zaterdag 28 september om 12.00 uur verzamelt de stoet verklede mensen en muzikanten zich op het Stationsplein. Daarna volgt de parade een route door het hele centrum via de Stationsstraat naar de Grote Markt en via de Passages naar het Forum.
De Fantasy Parade vindt plaats tijdens het weekend van het Uitfestival Almere. In dit weekend is er straattheater, livemuziek, kinderactiviteiten en nog veel meer!

Wil je meelopen in de Fantasy Parade? Dat kan!

Steampunk, Cosplay, Fantasy, LARP, Anime, Furry, Disney, zelf gemaakt, zelf gekocht, jong, oud, amateur en professional… het maakt niet uit: Iedereen met een mooi/leuk/gek kostuum is welkom. Er is ook ruimte voor rijdende objecten, artiesten en muzikanten. De eerste 100 inschrijvers onvangen bij aanvang een Limited Edition Fantasy Parade beker.
Inschrijven van via onderstaand formulier. 
 
  • Sleep bestanden hier

Interesse in een kraam of standplaats?

Heb je interesse in een kraam of standplaats in de Passages of wil je op een andere wijze een professionele bijdrage leveren aan het evenement (band, artiest etc)? Neem dan contact op met Loes Jongen via [email protected]
Paradeplanning
12.00-12.30 Ontvangst Stationsplein met optredens van gezellige bandjes
12.30-13.15 Parade vanaf het Stationsplein, Stationsstraat, Diagonaal, Schitterstraat naar de Grote Markt.
13.15-14.00 Aankomst Grote Markt met optreden
14.00-14.30 Vervolg Parade vanaf de Grote Markt, Korte Promenade, Passages naar de Zadelmakerstraat
14.30-15.15 Verblijf Zadelmakerstraat
15.15-15.30 Vertrek Parade naar Forum
15.30-15.45 Groepsfoto op Forum
16.00-16.30 Ophalen bekers bij de kraam op Grote Markt
Wanneer: Zaterdag 28 september
Tijdstip: 12.00 – 16.30u
Locatie: Stationsplein, Grote Markt, Passages, Forum 

Kosten: Gratis te bezoeken