De winkels in Almere Centrum staan de hele maand december in het teken van ‘Feestshoppen’. Er zijn extra koopavonden, winterse activiteiten in het centrum, een Feestkalender om mee af te tellen tot kerst en nog veer meer!

Volop shopplezier

In het centrum van Almere vind je bijzondere lokale, nationale en internationale merken, zoals Hudson’s BayPrimark, PandoraZARARituals, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt en Rivièra Maison. Met ruim 400 winkels waan je je in een luxe oord met brede straten en grote, ruim opgezette winkels. Tijdens het feestshoppen is het centrum helemaal in de kerstsferen met een schaatsbaan, kerstverlichting en mooi versierde etalages. Kerstshoppen doe je de hele maand december in Almere Centrum.

Met de Almere Centrum Klantenkaart krijg je korting op diverse activiteiten en bij verschillende winkels, zoals bij King of The Ribs, Ma Bella Cakery of The Body Shop.

Heb jij nog geen Almere Centrum Klantenkaart? Vraag hem dan hier aan!

Feestkalender

Vanaf 1 december t/m 24 december heeft Almere Centrum elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Van winactie tot korting of leuke inspiratie: er zit iedere dag iets moois achter het luikje verstopt. Want de feestmaand is er om te feesten! Open iedere dag een vakje en doe mee. Volg Almere Centrum op Instagram en bekijk de hele feestkalender.

Decemberactiviteiten

De hele maand december vinden er leuke kerstactiviteiten plaats in Almere Centrum. Doe mee met schaatsclinics die elke woensdagmiddag gegeven worden op het Schipperplein of wandel mee met de Stadswandeling by night. Ga op de foto in winterse sferen tijdens Winter Wonderland. Zelfs na kerst is er nog genoeg te doen, en zijn er veel kinderactiviteiten! Benieuwd naar alle kerstactiviteiten? Bekijk dan de evenementenkalender.

ACM2016_Kerstshoppen bij Ton Groenhuizen Juweliers_Eljee Bergwerff Photography_rv met naamsvermelding

ACM2015_Kerstboom in Almere Centrum_Maarten Feenstra Fotografie (13)

X-Mas Workshops en Lifestyle

Het weekend van 16 tot en met 17 december staat volledig in het teken van kerst. Heel veel winkels hebben leuke acties en geven workshops. Workshops zoals stijladvies bij Catwalk, inspiratie voor je kerstdiner in de Foodpassage, tips voor feestkapsels bij Hudson’s Bay en Team Kapsters, mooie feestmake-up bij The Body Shop en Yves Rocher, shoppen met een styliste bij Didi en Jeans Centre en nog veel meer! Lees hier welke workshops er nog meer gegeven worden.

Live Kerstmuziek Weekend

Luister naar kerstmuziek in Almere Centrum op 23 en 24 december. Op zaterdag optredens van het Dickenskoor, Bertus Bigband, Operakoor Almere, CKV koor, Leger des Heils, Draaiorgel Toni, DJ X-mus & Son, Vocal Motion, That’s Live en Popkoor Remix. Op zondag optredens van de Swingmasters en de Kerstkaraoke/Sing-along. Hier lees je meer over het Live Kerstmuziek Weekend!

De mooist versierde etalage verkiezing

Sommige ondernemers maken elk jaar weer een kunstwerk van hun etalage. Dit jaar kunnen alle bezoekers van Almere Centrum stemmen op hun favoriet. Stemmen kan door de foto van de persoonlijk favoriete winkeletalage te delen op instagram met #feestshoppen + #winkelnaam. Hiermee maakt men kans op shoptegoed ter waarde van €250! Het is belangrijk dat je account op openbaar staat.

Sparen voor War Child

Etalage

Almere Centrum spaart voor een Safe Space met War Child. De hele maand hebben diverse winkels in Almere Centrum acties waarbij geld voor War Child wordt ingezameld. Spaardoel: Eén Safe Space voor oorlogskinderen in Libanon ter waarde van € 15.000,- Spaar jij mee? Kijk dan hier.

Wil je de complete agenda zien? Kijk dan op almerecentrum.nl/events

Maarten Feenstra

Je hebt genoeg tijd om alle cadeautjes te kopen tijdens de koopavonden in Almere Centrum. Elke donderdag is er koopavond in Almere Centrum. Maar ook op maandag 4 en vrijdag 22 december zijn de winkels in het centrum van Almere lekker lang open. Op alle koopavonden kun je tot 21.00 uur terecht voor je feestinkopen. Op vrijdagavond 22 december is het extra gezellig met straatoptredens van de Swingmasters. Hier vind je de openingstijden.