De winkels in Almere Centrum staan de hele maand december in het teken van ‘Feestshoppen’. Er zijn extra koopavonden, winterse activiteiten in het centrum, een Feestkalender om mee af te tellen tot kerst en nog veer meer!

Volop shopplezier

In het centrum van Almere vind je bijzondere lokale, nationale en internationale merken, zoals Hudson’s BayPrimark, PandoraZARARituals, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt en Rivièra Maison. Met ruim 400 winkels waan je je in een luxe oord met brede straten en grote, ruim opgezette winkels. Tijdens het feestshoppen is het centrum helemaal in de kerstsferen met kerstverlichting, kerstbomen en mooi versierde etalages. Kerstshoppen doe je de hele maand december in Almere Centrum.

Met de Almere Centrum Klantenkaart krijg je korting op diverse activiteiten en bij verschillende winkels, zoals bij KFC, Scents and Colors , Ma Bella Cakery of The Body Shop.

Heb jij nog geen Almere Centrum Klantenkaart? Vraag hem dan hier aan!

Feestkalender

Vanaf 1 december t/m 24 december heeft Almere Centrum elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Van winactie tot korting of leuke inspiratie: er zit iedere dag iets moois achter het luikje verstopt. Want de feestmaand is er om te feesten! Open iedere dag een vakje en doe mee. Volg Almere Centrum op Instagram en bekijk de hele feestkalender.

Decemberactiviteiten

De hele maand december vinden er leuke kerstactiviteiten plaats in Almere Centrum. Doe mee met schaatsclinics die elke woensdagmiddag gegeven worden op het Schipperplein of wandel mee met de Stadswandeling by night. Ga op de foto in winterse sferen tijdens Winter Wonderland. Zelfs na kerst is er nog genoeg te doen, en zijn er veel kinderactiviteiten! Benieuwd naar alle kerstactiviteiten? Bekijk dan de evenementenkalender.

ACM2016_Kerstshoppen bij Ton Groenhuizen Juweliers_Eljee Bergwerff Photography_rv met naamsvermelding

ACM2015_Kerstboom in Almere Centrum_Maarten Feenstra Fotografie (13)

Inpak Service

Het weekend van 15, 16 en 22, 23 december staan volledig in het teken van kerst. Heel veel winkels hebben leuke acties en geven workshops. Op 15 en 16 december hoor je overal de mooiste kerstkoren optreden en op 22 en 23 december wordt je verrast met nog meer kerst optredens door o.a. het Charles Dickens duo en de zingende kerstman.

Etalage

 

Wil je de complete agenda zien? Kijk dan op almerecentrum.nl/events

Maarten Feenstra

Je hebt genoeg tijd om alle cadeautjes te kopen tijdens de koopavonden in Almere Centrum. Elke donderdag is er koopavond in Almere Centrum. Maar ook op zaterdag 15 en 22 december en zondag 16 en 23 december zijn de winkels in het centrum van Almere Centrum lekker lang open. Op zaterdag kun je van 10.00-20.00 uur shoppen en op zondag kun je van 10.00-18.00 uur terecht voor feestinkopen. Hier vind je de openingstijden.