De winkels in Almere Centrum staan de hele maand december in het teken van ‘Feestshoppen’. Er zijn extra koopavonden, winterse activiteiten in het centrum, een Feestkalender om mee af te tellen tot kerst en nog veer meer!

Volop shopplezier

In het centrum van Almere vind je bijzondere lokale, nationale en internationale merken, zoals Hudson’s BayPrimark, PandoraZARARituals, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt en Rivièra Maison. Met ruim 400 winkels waan je je in een luxe oord met brede straten en grote, ruim opgezette winkels. Tijdens het feestshoppen is het centrum helemaal in de kerstsferen met kerstverlichting, kerstbomen en mooi versierde etalages. Kerstshoppen doe je de hele maand december in Almere Centrum.

Met de Almere Centrum Klantenkaart krijg je korting op diverse activiteiten en bij verschillende winkels, zoals bij StregoKFC, Scents and Colors , Ma Bella Cakery of The Body Shop.

Heb jij nog geen Almere Centrum Klantenkaart? Vraag hem dan hier aan!

Extra koopavonden

Je hebt genoeg tijd om alle cadeautjes te kopen tijdens de koopavonden in Almere Centrum. Elke donderdag is er koopavond in Almere Centrum. Maar ook op zaterdag 15 en 22 december,  zondag 16 en 23 december en maandag 24 december zijn de winkels in het centrum van Almere Centrum lekker lang open. Op zaterdag van 10.00-20.00 uur, zondag van 10.00-18.00 uur en op maandag van 10.00-17.00u terecht voor al je feestinkopen. Hier vind alle openingstijden

feestshoppen wintershoot4

feestshoppen-Eljee-Bergwerff-1_350x310_acf_cropped

Decemberactiviteiten

De hele maand december vinden er leuke kerstactiviteiten plaats in Almere Centrum. Doe mee met schaatsclinics die elke woensdagmiddag gegeven worden op het Schipperplein of wandel mee met de Stadswandeling by night.

Tijdens Feestshoppen XXL zijn de winkels extra lang geopend en zijn er in Almere Centrum leuke en warme activiteiten te doen. Zo kun je tijdens het shoppen zomaar een zingende kerstman, popkoor of de winterkoningin tegenkomen.

Ontdek het winter programma

Inpakservice

Heb je mooie cadeautjes gescoord? Deze kun je tijdens Feestshoppen XXL laten inpakken bij de gratis inpakservice aan de Citadel. Heb jij je cadeautje in laten pakken? Dan kun je ook meedoen aan de winactie. iedere twee uur wordt er een lootje getrokken en kun je leuke prijzen winnen! Grote kans dat jouw kerst zo nòg leuker wordt!

De weekenden van 15, 16 en 22, 23, 24 december staan volledig in het teken van feestshoppen. Laat je mooiste aankopen inpakken bij de gratis inpakservice op de Citadel.

Openingstijden Inpak Service

Zaterdag 15 december: 10.00-20.00u, Zondag 16 december: 10.00-18.00u, Zaterdag 22 december: 10.00-20.00u, Zondag 23 december: 10.00-18.00u, Maandag 24 december: 10.00-17.00u

Benieuwd naar alle kerstactiviteiten? Bekijk dan de evenementenkalender.

ACM2018_Avondopname-2-AC-Corridor-en-Citadel_Maarten-Feenstra_rv-met-naamsvermelding_350x310_acf_cropped

Stadswandeling by night

Speciaal voor de feestdagen organiseert VVV Almere stadswandelingen by night. Ontdek de architectonische highlights van het centrum tijdens een wandeling met gids.

De stad staat bol van de moderne gebouwen die ontworpen zijn door wereldberoemde, hedendaagse architecten. In Almere Centrum vind je, op loopafstand van elkaar, ruim twintig monumentale panden van de toekomst. Het winkelende publiek loopt vaak achteloos langs deze fraaie bouwwerken, zonder te beseffen hoe bijzonder de ontwerpen en hoe beroemd de bedenkers daarvan zijn.

Meld je aan voor de stadswandeling by night op zaterdag 15 en 22 december en op donderdag 27 december en 3 januari van 19.00 tot 20.30 uur.

Feestkalender

Vanaf 1 t/m 24 december heeft Almere Centrum elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Van winactie tot korting of leuke inspiratie: er zit iedere dag iets moois achter het luikje verstopt. Want de feestmaand is er om te feesten!

Open iedere dag om 10.00u een vakje en doe mee. Volg Almere Centrum op Instagram en bekijk de hele feestkalender.

Doe je mee? 


 

 

Wil je de hele december agenda zien? Klik dan hier.

Ontdek alle kerst activiteiten tijdens Feestshoppen XXL