KAF rolt groen tapijt uit op Esplanade

Op zaterdag 23 en zondag 24 april organiseert Kunstlinie Almere Flevoland in samenwerking met Growing Green Cities en het Electric2Wieler Event een nieuw festival: Vertigo Festival. Op de Esplanade wordt een prachtig groen tapijt neergelegd van 35 x 26 meter.

Op en rond dit tapijt vindt een festival over beweging en spelen plaats met gratis lezingen, optredens en workshops voor jong en oud.
Het groene tapijt is ontwikkeld door HUNK-design. Door gebruik te maken van verschillende soorten kunstgras ontstaat er een enorm Perzisch tapijt. Met dit Flying Grass Carpet won HUNK-design de Dutch Design Award in 2009 en sindsdien is het Flying Grass Carpet al uitgerold in Istanbul, Berlijn, Madrid, Shenzhen en Shanghai. En overal waar het tapijt wordt uitgerold gaan mensen picknicken, spelen, ontspannen.

Kom in beweging 
Tijdens het festival is er van alles te zien en vooral ook te doen. Bezoekers kunnen picknicken op het tapijt, luisteren naar muziekoptredens, een informatiemarkt bezoeken of een wandeling over het dak van KAF maken met uitzicht op het groene tapijt. Er zijn inspirerende verhalen van Marius Smit (Plastic Whale) en René Wormhoudt (fysiotherapeut van het Nederlands voetbalelftal). En wie graag zelf in beweging komt, kan meedoen aan een van de gratis workshops dans, circus en zelfs vliegeren!

Vertigo Festival 
za 23 en zo 24 april 2016 | gratis | 12.00 tot 17.00 uur
meer info: www.schouwburgalmere.nl/vertigo

« Terug