6x De leukste Moederdag uitjes in Almere Centrum

Ben je nog op zoek naar een leuke moederdagactiviteit in Almere? Verwen je moeder met een leuke photoshoot, ga samen shoppen of trakteer haar op een high tea! Ontdek de leukste Moederdag cadeautjes!

  • Ga samen een dagje shoppen en scoor een nieuwe zomeroutfit voor je moeder. Je zult zeker slagen bij winkels als Just a Joke of Reality mode! Op zoek naar een leuke shoproute? Winkel de Shop-till-you-drop shoproute!
    En je maakt het dagje shoppen pas helemaal af als je dan ook nog een bezoekje brengt aan de Hunkemöller of Triumph.
  • Laat je moeder vertroetelen met een massage of gezichtsbehandeling van Cream Beauticians. Als kers op de taart kun je hier ook een manicure of pedicure laten doen.
  • Verras de hele familie en ga met zijn alle op familie photoshoot bij Picture People. Na afloop kies jij de leukste foto uit en deze krijg je uitgeprint mee naar huis. En wat dacht je ervan om haar daarvoor nog uit te nodigen op een ‘touch up’ bij MAC Cosmetics? Dan straalt je moeder zeker weten op de foto!
  • Geef jouw moeder een waardebon voor een ijsje van IJspressi, zodat jullie op een warme zomerdag gezellig samen een ijsje kunnen scoren. Wist je dat bij IJspressi ook hele lekkere koffie wordt verkocht?
  • Trakteer je moeder op een heerlijke Freaky shake, een milkshake om je ogen bij uit te kijken, op het terras van SOOF ice cream & more. Perfect te combineren met een dagje shoppen in Almere Centrum!
  • Kom je er nog niet uit na al deze tips? Breng dan een bezoekje aan VVV Almere en geef haar een leuke activiteit cadeau. Hier kun je namelijk verschillende wandel en fietsroutes kopen. Of wat dacht je van een VVV-cadeaukaart, zo kan zij zelf uitzoeken wat ze wilt doen voor Moederdag.
  • Is jouw moeder super fanatiek en houdt zij wel van een spelletje? Ga dan naar The Game Box en probeer samen de high-scores te verbreken!

Op zoek naar meer Moederdag inspiratie? Lees hier 11x de leukste Moederdag cadeautjes en verras je moeder op zondag 12 mei met een origineel cadeau!

« Terug