Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
Rituals Almere

Sakura Easter egg

t/m 5 april

Bestel bij Rituals een van de prachtige easter eggs van €32,50. Ze zijn er in twee versies. Het Sakura Easter egg en het Karma Easter egg.

Of je nu met familie en vrienden geniet van een smaakvolle zondagse lunch of een klassieke Paasbrunch. Verwen je ho…

Lees verder

Bestel bij Rituals een van de prachtige easter eggs van €32,50. Ze zijn er in twee versies. Het Sakura Easter egg en het Karma Easter egg.

Of je nu met familie en vrienden geniet van een smaakvolle zondagse lunch of een klassieke Paasbrunch. Verwen je host met een teken van dankbaarheid, en geef een geluksmoment en een nieuwe luxe verzorgingsroutine voor de lente. Als je een cadeau zoekt waarmee je indruk wilt maken, een echte verrassing, is onze Limited edition Paasei gift set een perfecte keuze. Geef een verrassende twist aan het zoeken naar paaseieren met onze speelse variant op de traditionele chocolade eitjes. Niet alleen bijzonder om te ontvangen en uit te pakken, het is een cadeau om van te blijven genieten. Toon hoeveel je om iemand geeft en verras deze persoon met een collectie bodycare producten met heilige lotus en witte thee, gewoon zomaar.
Dit prachtige en unieke paasei is het perfecte cadeau voor vrienden & familie, of om zelf van te genieten in de paastijd!

Bevat drie heerlijke Rituals producten.

De easter eggs zijn alleen verkrijgbaar voor Pasen, dus op=op. 

Lees minder

Contact

Adres:
Rituals Cosmetics
De Diagonaal 191
1315XM Almere
Plan je route

Locatie