Informatie over het Coronavirus en de maatregelen in Almere vind je hier.

18 & 19 juni 2022

Maak kennis met de kunst en architectuur van Almere Centrum. Dit weekend is het landelijke Weekend van de Architectuur en ook in Almere Centrum is daar een interactief programma voor gemaakt. Ontdek op een speelse manier verhalen over de architectuur door er bijvoorbeeld in een zipline overheen te vliegen. Diverse lokale kunstenaars maken kunstwerken die het centrum deze dagen nog aantrekkelijker maken. We nemen je mee naar plekken waar je normaal niet komt tijdens het winkelen en waar lokale artiesten een pop up performance art neerzetten.

Binnenkort meer over het programma.

Open call: Kunstenaars gezocht voor Ally Art & Architecture

Tijdens Ally Art & Architecture organiseert Almere Centrum het ‘Ally Art & Architecture’ weekend met een wandelroute door het centrum langs kunst en architectuur. Naast bestaande werken is er ook veel plek voor pop-up kunst. Daarom schrijft de OndernemersVereniging Stadscentrum Almere een Open Call uit voor makers die installaties en performances kunnen creëren voor deze tijdelijke wandelroute door het centrum. Een performance art in een binnentuin, een installatie op het nieuwe stadsstrand of bovenop een parkeergarage? Alle makers van Almere zijn welkom om zich aan te melden. Inschrijving is mogelijk tot 31 januari 2022. Na de Open Call volgen de selectie en de openluchtexpositie. 

Interesse? Bekijk dan via deze link meer informatie over de open call en de bekijk via deze link de wandelroute door het centrum.

Let op! Om jou een podium te bieden is het belangrijk dat wij zo veel mogelijk informatie over jouw act, product, dienst, event etc. hebben. Stuur ons zoveel mogelijk foto's, video's, geluidopnemers etc. op! 

Let op! Geen emoticons of andere speciale tekens in het formulier verwerken

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!