Op deze dag staat Almere Centrum in het teken van jouw persoonlijke lifestyle. Ervaar de laatste trends op het gebied van sport en vitaliteit, ontvang kleding- en make up- adviezen en geniet van heerlijke en gezonde smoothies.

Hieronder vind je het programma van de vorige editie.

Programma 2022

Lifestyle Markt

De Diagonaal | 12.00-17.00 uur

Op de hoogte blijven van de laatste trends op lifestyle gebied? Kom dan naar De Diagonaal voor de Lifestyle Markt met workshops en demo’s als textiel verven, kleding pimpen, zelf verf maken, verkoop van hippie kleding, lekkere salades of kriebelbeestjes van groente maken en nog veel meer.

Met medewerking van Tangilane Creations, Clothing Design, De Ambachtelijke Korf, Byor.nl, reCharkha EcoSocial, Beach-Street Int.Cosmetics, Natuurlijk-aloe, Felines Favorites, SDG Nederland, HippieSpirit, Liquid Nature, Stad&Natuur, Kleur in Cultuur en I'm Rosy.

Kleding Ruilbeurs

De Diagonaal | 12.00-17.00 uur

Heb jij nog kledingstukken die je niet meer draagt, maar die wel een tweede leven verdienen? Of ben jij dol op vintage kleding en ben je nog steeds op zoek naar dat ene item? Dan is de Kleding Ruilbeurs er voor jou! Lever de kleding die jij niet meer draagt in en kies in ruil daarvoor op 21 mei leuke vintage items voor jezelf uit.

Meer informatie »

Sportdemo’s & workouts

Altijd al willen weten welke sport bij jou past? Of laat je je graag sportief uitdagen? Doe dan mee met de short workouts van 5 minuten door Club Pellikaan. Of join in bij de one minute ''as many as you can'' challenges. Denk hierbij aan zoveel mogelijk squats, burpees of push ups in één minuut. De twee beste deelnemers maken kans op een waardecheque van 3 maanden gratis lidmaatschap bij Club Pelikaan.

Programma Esplanade
12:00 - 16:30: Short workouts & one minute challenges
16:45 - 17:00: Bekendmaking van de winnaars van de challenges

Bij de Fightstore036 in de Bottelaarpassage zijn er tussen 14.00 en 17.00 uur te gekke boxdemo’s.

 

Bruidsshow

De Diagonaal | 14:00 - 15:00 - 16:00

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Mis dan de Almere Centrum bruidshow niet en kom alles te weten over de do’s en don’ts van 2022! Geniet van de laatste mode tijdens de bruidsmodeshows voor hem en haar, kom alles te weten over de laatste trends voor de mooiste bruidsboeketten, doe een wenkbrauw touch up en laat je adviseren over de juiste visagie, regel alvast ballonnenbogen, kies trouwringen en ontvang de beste tips voor leuke cadeaus en onvergetelijke huwelijksreizen. Je hoeft nu alleen nog maar gevraagd te worden!

Met medewerking van Hartenvrouw Bruidsmode, Villa Blossom, TUI, Only for Men, Douglas,  Partyballoon en Dubai Jewels 

Spirituele beurs

Zadelmakerstraat | 12.00-17.00 uur

Kom in contact met de spirituele wereld door naar de spirituele beurs te komen! Laat Orakel- en Lenormandkaarten leggen en kom erachter wat de toekomst voor jou in petto heeft! Of schuif aan bij Bioresonantie, Astrologie, Pendelen, Magneetmassage en Reiki. 

Meer Lifestyle specials!

Meer Lifestyle? Er zijn ook nog specials te beleven bij deze winkels:

Lachspiegel doolhof

Forum - 12:00-17:00 uur

Bij een gezonde lifestyle hoort natuurlijk ook veel gelach. Kom naar het Lachspiegel doolhof en doe een flinke dosis gelach op!

Spiegel

Veel meer te doen!

Lifestyle Day is onderdeel van het Floriade-jaar! Om te vieren dat Floriade-Expo 2022 in Almere plaatsvindt is het 180 dagen lang feest in Almere. Benieuwd naar wat er nog meer te beleven is? Bekijk het via deze link!

Check alle events! »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!