Bij 036 Dance Event worden in het centrum van Almere diverse soorten dansworkshops, dansoptredens en een dansbattle aangeboden.

Dit evenement inspireert en activeert jongeren om hun danstalent te ontwikkelen en het is natuurlijk ook leuk om naar te kijken.
De workshops worden gegeven door professionele dansers uit het werkveld. Hierdoor krijgen deelnemers zeker de beste informatie over de desbetreffende stijl. 

Dansstijlen workshops: BollywoodHipHopAfro Dancehall !
De workshops worden gegeven door: Samora, Sabina en Yannick.

Wil jij meedoen aan de workshops? Zorg dan dat je om 11.30 uur aanwezig bent op locatie om je in te schrijven. Heb je aan alle workshops deelgenomen, dan ontvang jij een gave goodiebag!

Programma

Zondag 14 Augustus 2022 – 14+ - Stadhuisplein

12:00 Bollywood
13:00 Hip Hop
14:00 Afro
15:00 Optredens
15:30 Battles
17:00 Einde programma

Dansgroepen
UC Dance
Delvious Crew
Junction Crew
Dreamkeeperszz

Meer MuziekStad

Deze dag is onderdeel van MuziekStad. Elke zondag is er een muzikaal optreden in Almere centrum. Een afwisselend muziekprogramma met (lokale) optredens van koren tot pop en van klassiek tot hiphop. Het programma vindt elke week op een ander plein plaats.

Naar het complete programma! »
Muziekstad

Veel meer te doen!

MuziekStad is onderdeel van het Floriade-jaar! Om te vieren dat Floriade- Expo 2022 in Almere plaatsvindt is het 180 dagen lang feest in Almere. Benieuwd naar wat er nog meer te beleven is? Bekijk het via deze link!

Check alle events! »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!