Op vrijdag 15 april bruisen alle terrassen in Almere Centrum van gezelligheid met heerlijke drankjes, goede muziek en de lekkere hapjes. Tijdens dit extra lange Paasweekend zijn de terrassen in het centrum the places to be voor een lekker koud biertje of een heerlijke cocktail. Terwijl je geniet van een goede lunch of overvolle borrelplank op de Grote Markt, restaurantplein Belfort en het Stationsplein treden er diverse toffe bands op. Dat wordt swingen terwijl je lekker op het terras de nieuwste gerechten van de menukaart proeft. Bekijk Hieronder de programmering van dag 1!

Maak kans op vouchers en win dinerbonnen!

De komende periode maak je als bezoeker van diverse horeca kans op gratis hapjes tijdens de Belfort Proeverij. Ga tussen 17 maart en 16 april wat eten of drinken en maak kans op een Belfort Proeverij voucher. Neem de voucher mee op 16 april en lever het bij de stands in en kies gratis een hapje uit! Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal vouchers beschikbaar!

Meer informatie »

Programma op Stationsplein

Programma op Grote Markt

Restaurantplein Belfort

Compleet overzicht

Heb je liever een compleet overzicht met alle muziek op 15 april? Geen probleem! Bekijk het via de link!

Naar het complete overzicht »

Waar drink jij jouw drankje? - Doe hieronder inspiratie op en kies waar jij gaat genieten van jouw drankje!

meerdere dagen!

Heb je aan één dag terrassen niet genoeg? Dat komt goed uit! Het Terrassenfestival duurt namelijk meerdere dagen! Bekijk via deze link wat er nog meer te doen is tijdens deze geweldige start van het seizoen! 

Bekijk het hele programma »

Veel meer te doen!

Het Terrassenfestival is onderdeel van het Floriade-jaar! Om te vieren dat Floriade- Expo 2022 in Almere plaatsvindt is het 180 dagen lang feest in Almere. Benieuwd naar wat er nog meer te beleven is? Bekijk het via deze link!

Check alle events! »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!