Van deze voorstelling is het best te genieten met een headset. Wij hebben een beperkt aantal ter gebruik. Meld je dus zo snel mogelijk aan via deze link!

Mens Boom Dier

20:00  | 21 juli | Esplanade strand

Als de natuur een stem zou hebben, wat zou zij dan te zeggen hebben? In de absurdistische voorstelling Mens Boom Dier volg je Mens op een wonderbaarlijke reis. Mens is ziek. Ze is het bos in gestuurd om te herstellen. Opgeslokt door het leven van alledag, waarin ze holt van afspraak naar afspraak, is ze het contact met de natuur volledig kwijt. Dan ontmoet ze Boom, die haar met een infuus aansluit op zijn wortelstelsel en begint Mens aan haar therapeutische trip. Onderweg komt ze ook Vogel tegen. Boom en Vogel beginnen tegen haar te praten en dagen haar uit om alles dat ze dacht te weten over zichzelf en de natuur bij te stellen en door andere ogen te bezien. Wat hebben zij haar te vertellen? Wat hebben deze wezens ons te vertellen?

Concept & regie Gienke Deuten
Tekst Martijn de Rijk
Spel Erwin Boschmans, Judith Hazeleger & Maureen Teeuwen
Compositie Jaap van Keulen
Stem van Boom Jaap van Keulen & Gienke Deuten
Vormgeving & Kostuums Annemarie Klijn & Hester Jolink

 

 

Meld je nu aan!

Meer Theaterstad

Deze voorstelling is onderdeel van TheaterStad. Elke maand is er een gratis theatervoorstelling in Almere Centrum. De voorstellingen worden gespeeld door lokale theatergroepen: Sterrenstof, TOP Theaterproducties, SubSub, Gouden Haas, SMOA & Gooise Operette.

Naar het complete programma! »

Veel meer te doen!

TheaterStad is onderdeel van het Floriade-jaar! Om te vieren dat Floriade- Expo 2022 in Almere plaatsvindt is het 180 dagen lang feest in Almere. Benieuwd naar wat er nog meer te beleven is? Bekijk het via deze link!

Check alle events! »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!