5x afhalen én selfies maken

In Almere Centrum staan de té leuke selfiespots tot en met 31 december! Ook doen verschillende horeca in het centrum aan afhaal! Scroll gauw naar beneden welke horecazaken er meedoen met afhaal!

 

1. Le Perron

Ook zo'n zin in de vers belegde broodjes van Le Perron? Of wat dacht je van de heerlijke Franse- patisseriespecialiteiten? Deze kan je gewoon afhalen aan De Diagonaal 22!

Wist je dat er aan De Diagonaal ook een te leuke selfiespot staat. Namelijk een kerstboom waar je onderdoor kan lopen! Zeker selfiewaardig. Waar wacht je nog op? Go get your snack én selfie!

2. Bagel & Beans

Jouw favoriete bagel, salade en koffie zijn af te halen bij Bagels & Beans! Zo kan jij ook thuis of onderweg heerlijk genieten van de gerechten en drankjes van Bagels & Beans.

Als je even verder loopt heb je op het Belfort een selfiespot staan. Een kerstkok om mee samen op de foto te gaan.

 

3. Tante Truus

Een heerlijke huisgemaakte appeltaart, belegde broodjes of een lekkere koffie? Deze zijn af te halen bij Tante Truus! Of wil jij een biologische thee voor onderweg? Tante Truus heeft meer dan 21 soorten thee smaken.

Wanneer je toch bij Tante Truus afhaalt, maak gelijk een selfie bij de hoed met lolly's! Te leuk om niet te doen, toch?

 

4. Finish Your Breakfast

Loopt het water al in je mond bij het denken aan chicken en waffles, mac n cheese of een american pancake waarvan het stroop eraf druipt? Haal het lekkers af bij Finish Your Breakfast!

Oh... en wil jij Santa zien? Maak een selfie bij de zittende kerstman aan de Stationsstraat.

5. Starbucks 

Weet jij waar je een warme toffee nut latte of een caramelized almond macchiato kan afhalen? Bij Starbucks natuurlijk! Ook verkoopt Starbucks lekkere snackjes voor onderweg.

Wil jij op de foto met een reuze naaldhak? Deze selfiespot staat bij Citadel! Of wat dacht je van een skiënde ijsbeer? Deze vind je op het Forum!

6. The Jollof Place

Comfortfood is deze tijd meer dan welkom! Wil jij heerlijke spare ribs, rijst met bonen en bakbanaan eten? Deze exotische gerechten zijn af te halen bij The Jollof Place. Ook wel The Taste of Africa genoemd!

Weet je welke selfiespot daar te vinden is? Ally de aap! Ga ook zeker langs deze selfiespot.

Afhaal

Er zijn nog veel meer horecazaken die aan afhaal doen. Bekijk de pagina hier.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!