De mooiste initiatieven van onze winkels

Naast restaurants sluiten er ook steeds meer winkels en services in Almere Centrum. Hierdoor ontstaan er heel veel mooie initiatieven, waar we je maar al te graag op wijzen. Winkels die normaal niet bezorgen, bezorgen bijvoorbeeld nu wel. Sportscholen geven digitale lessen en nog veel meer waar wij jullie graag van op de hoogte houden. 

Cream Beauticians
Is jouw favoriete crème op? Stuur een DM via hun Instagram account en zij komen de producten bij jou thuis brengen.

Almere Gym
Je hoeft niet te stoppen met sporten. Almere Gym plaatst elke ochtend een video op hun Instagram kanaal om jou fit te houden.

De nieuwe bibliotheek
Wil jij een nieuw boek lenen bij de nieuwe bibliotheek? Maak dan gebruik van de boeken-afhaal service. Je kunt je boeken bestellen via een mailtje en vervolgens op een afgesproken tijdstip ophalen. Lees hier alles over de boekenservice van de nieuwe bibliotheek. 

Reisbureau TUI
Reisbureau TUI is momenteel gesloten, maar nog wel bereikbaar voor alle klanten via 036-5370666 of per mail via Almere@tui.nl.

Cadeau Chateau
Bij Cadeau Chateau kun je nog dagelijks vanaf 9 uur je pasfoto’s laten maken.

The Black Cockatoo
Zo kun je bij The Black Cockatoo alvast een tegoedbon kopen, zodat zodra zij weer open gaan, jij als eerste een hapje kunt eten en zij in de tussentijd het hoofd boven water kunnen houden.

Lifestyle Salon & Spa
Lifestyle Salon & Spa bezorgt alle producten voor haar- en lichaamsverzorging van de merken Aveda, Davines, Comfortzones en Noir bij jou thuis. Producten zijn te bestellen via de onlangs geopende webshop.

The Coffee Cat
Steun de katten van Kattencafé The Coffee Cat om deze tijd door te komen middels een tikkie. Meer informatie lees je op hun Instagram pagina

Finish Your Breakfast
Als jij niet naar Finish Your Breakfast toe kunt, komen zij wel naar jou toe! Middels hun heerlijke afspeellijst op Spotify. 

Only for Men
Quarantaine sessies met diverse artiesten en workshops voor thuisblijvers. Alle informatie over de livesessies en waar je deze kunt volgen lees je hier.

De Bakker en de Vries
De Bakker & de Vries bezorgt ook bij jou thuis. Bestellingen vanaf €25,- in de regio Almere worden helemaal gratis bij jou thuisbezorgd. Bekijk het assortiment van de Bakker & de Vries