Let's celebrate Easter in Almere Centrum

Vind jij lang tafelen met je dierbaren ook zo fijn? Op zondag 17 en maandag 18 april is het Pasen! Dat betekent weer uitpakken tijdens het paasontbijt/brunch en lekker erop uit gaan. Lees gauw verder om jouw Pasen onvergetelijk te maken.

Pak uit met Pasen

Pak dit jaar uit met het decoreren van de tafel! Wil jij echt een eyecatcher? Pak dan zelf uit en kom langs Ruan Creatief en maak zelf een mooi paasstuk voor op tafel! Bij Ruan Creatief vind je alles wat je nodig hebt om lekker te knutselen. Ook vind je hier geweldige bakblikken. Laat het schilderen van de eieren en cupcakes bakken maar beginnen.

 

Heerlijke chocolade paaseitjes & cadeau inspiratie

Tijdens Pasen mogen chocolade paaseitjes natuurlijk niet ontbreken. Dit lekkers kun je mooi inpakken en cadeau geven of je verstopt de eitjes en laat de kinderen een leuke zoektocht houden. Bij Villa Chocolade hebben ze maar liefst 14 verschillende smaken! Van strawberry cheesecake met witte chocolade tot praline rice crisp met melkchocolade. Ook Banketbakkerij Schep heeft heerlijke paasbonbons in leuke vormpjes! Van een vogelnestje met gekleurde paaseitjes tot the all time classics . Kaky en Home Island Interiors verkopen prachtige woonaccessoires. Van leuke mokjes tot kaarsenhouders. Heel leuk om cadeau te geven tijdens Pasen.

 

Paasbrunches

Kom gezellig tijdens Pasen genieten van een uitgebreide high tea bij Bij Drewes. Smul van heerlijke scones tot warme croissantjes. De huiselijke sfeer bij Bij Drewes maakt jouw Paasbrunch intiem met jouw dierbaren. Zin in vegetarisch eten? Dan moet je zeker weten langs The Black Cockatoo. De smashed avocado is zeker een aanrader en the all time favorite van vele mensen! Ook bakt The Black Cockatoo elke dag verse koeken en hebben zij verschillende soorten taarten in de vitrines. Deze taarten zijn overheerlijk! Of geniet van versbegelgde broodjes en een kop thee bij Tante Truus! Het ruime assortiment aan thee moet je geproefd hebben.

Erop uit tijdens Pasen

Na lekker lang tafelen is het tijd om erop uit te gaan! Op zondag 17 april is de Platenmarkt in de Schutterstraat. Wist jij dat op maandag 18 april de winkels geopend zijn van 12:00-17:00 uur? . Ook is het Terrassenfestival in volle gang op het Belfort, Grote Markt en Stationsplein. Of maak een ontspannen wandeling bij het Weerwater en het Stadsstrand. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!