Romantische Valentijnsactiviteiten in Almere Centrum

De leukste Valentijnsactiviteiten vind je in Almere Centrum. Ben je nog op zoek naar een romantische uitje voor met zijn tweeën of heb je nog inspiratie nodig voor een origineel uitje met je geliefde? Er zijn enorm veel romantische activiteiten in Almere Centrum om samen met jouw liefje heen te gaan. Van uitdagende spelletjes tot een leuke cursus. Er is voor ieder wat wils. 

Hackerroom 

Houden jullie samen wel van een uitdaging? Doe dan een bezoekje voor 2 personen aan de Hackerroom bij de nieuwe bibliotheek cadeau! De hackerroom is zelfs voor de meest doorgewinterde escape room fanaten een echte uitdaging. Zijn jullie samen een echt team en vullen jullie elkaar aan? Dan komen jullie samen deze escape room wel uit! 

Tip: Hack je eigen korting bij elkaar op hun website. 

De hackerroom vind je in de nieuwe bibliotheek.

The Game Box 

Samen de highscores behalen of je eigen persoonlijke record verbreken? Ga de uitdaging aan bij The Game Box in Almere Centrum. Samen op de airhockey tafel of kruip romantisch lekker dicht tegen elkaar aan in een van de race auto’s. Win de allergrootste knuffel voor je liefje of verover het hart van jouw crush door de high score’s te verbreken! 

Houd je eigen kroegentocht 

Houd je eigen kroegentocht, dat is natuurlijk altijd een succesvol idee! Start bij Café den Enghel en kies een biertje uit één van de wel 39(!) verschillende biertjes, rol door naar het gezellige La Cubanita en ga daarna naar Le Baron op de Grote Markt. Vergeet tussendoor niet om af en toe ook een bitterbal of wat nacho’s of iets anders lekkers te eten.

Ga naar de bioscoop 

Bezoek een romantische film bij bioscoop Kinepolis of het nieuwe filmhuis in de nieuwe bibliotheek. Haal een heerlijke bak popcorn en kruip dicht tegen elkaar tijdens een spannende actiefilm. 

Wist je dat je met de Almere Centrum Klantenkaart een gratis upgrade van je popcorn krijgt? Vraag gelijk je Almere Centrum Klantenkaart aan

Barista workshop

Op zoek naar een originele activiteit om samen te ondernemen voor Valentijn? Ga dan samen aan de slag met de Barista workshop bij het Barista Café. Leer hier alles over koffie, maak de mooiste latte art creaties en leer de geschiedenis van koffie kennen. 

Zorg wel dat dit een dubbel date wordt, want de koffieworkshops bij Barista Café zijn mogelijk vanaf 4 personen! 

Cocktail workshop 

Weer eens iets anders dan een dinertje of een drankje drinken: Samen aan de cocktailcursus bij ANNO! Bij ANNO staan de professionele shakers voor je klaar om alle fijne kneepjes van het shaken te leren. Na afloop drink je natuurlijk je eigen cocktails op! 

Let op: dit is alleen geschikt voor een drie dubbele date. De cocktail workshops zijn te boeken vanaf 6 personen. 

High tea bij Drewes

Verras je geliefde zoals je moeder, partner, vriendin, boer of zus met een super luxe high tea voor 2. van bij Drewes. Maak tijd voor elkaar en genoet van de zoete en hartige hapjes bestaande uit sandwiches, cupcakes, bonbons en natuurlijk onbeperkt thee. Met valentijn voor de prijs van €29,90 i.p.v. €45,90. 

Doe je liever iets rustiger aan tijdens Valentijn? Dan scoor je natuurlijk ook gewoon goed met een romantisch dinertje of een cadeautje!