Frites Affaires looft een jaar gratis ijs uit aan degene die de geheime ijssmaak raadt

In de week nadat diverse hitterecords zijn gebroken lanceert snackformule Frites Affairs een ijskoude winactie. Wie hun geheime ijssmaak raadt, maakt kans op een jaar gratis ijs! In deze spannende winactie wordt iedereen de hele zomervakantie uitgenodigd om de smaak gratis te komen proeven in de Frites Affairs vestigingen in Amstelveen en Almere. 

Bij Frites Affairs houden ze wel van een spannend geheimpje. Stiekem proeven van verboden vruchten en je heetste verlangens (h)eerlijk en zonder schuldgevoel vervullen. Daarom komt de formule nu met een zomerse winactie. In zowel Almere als Amstelveen mag iedereen tot en met 31 augustus bij de vestiging zelf komen proeven van de geheime ijssmaak. Raad jij welke smaak dit is? Dan maak je kans op een jaar gratis ijs bij jouw Frites Affairs vestiging. 

Digitale tips
Voor iedereen die na het proeven de smaak nog niet heeft geraden, worden op Instagram en via de digitale nieuwsbrief van Frites Affairs tips gegeven. Zo lezen mensen in de eerste nieuwsbrief dat dit ijsje je laat verlangen naar tropische reizen, waar je één van de ingrediënten aan een prachtig gebloemde klimplant kunt zien groeien. Om de winactie extra kracht bij te zetten maakt Frites Affairs gedurende de campagneperiode gebruik van location based bannering. Met deze innovatieve techniek worden passanten die op dat moment in de buurt van één van de vestigingen zijn via mobiele advertenties uitgenodigd om de smaak gratis te komen proeven.  

Verleidelijk ijsassortiment
Frites Affairs staat sinds haar lancering in 2020 bekend om de loaded frites en overdadige snacks als burgers en hot dogs. Daarnaast staan er ook milkshakes en bijzondere ijscombinaties op het menu. Zo vind je op het softijs in de ‘Aardbei flirt’ niet alleen aardbeien, maar ook witte chocolade en zelfs een mini donut. De ‘Choco affaire’ is samengesteld met caramel fudge, chocoladesaus en een chocolade hoorntje bovenop. Zowel de milkshakes als het softijs wordt gemaakt van boerenland melk. 

Procedures
Deelnemers kunnen tot en met 31 augustus 2022 de smaak raden op de actiesite www.fritesaffairs.com/winactie-raad-de-smaak. Indien er meerdere goede antwoorden binnenkomen, zal Frites Affairs op onpartijdige wijze een winnaar aanwijzen. De winnaar wordt in september bekend gemaakt via Instagram (@frites_affairs) en e-mail (actie@fritesaffairs.com). Het jaar gratis ijs wordt vertaald in 52 persoonlijke vouchers ter waarde van één gratis ijsje. Zo kan de winnaar het hele jaar door genieten van ijskoude verleidingen. 

Over Frites Affairs
Frites Affairs staat voor ongeremd genieten. Zo kun je altijd onbeperkt genieten van negen verschillende sauzen die je zelf mag tappen. Daar zitten verrassende smaken tussen als zeewiermayonaise en andalouse. Ook voor een nieuwe ervaring ben je bij Frites Affairs aan het juiste adres. De specialiteit is de zogenoemde loaded frites. Een grote portie frites met bijvoorbeeld runderstoof, mosterdmayonaise en tuinkers. Er staat ook een vegetarische variant op het menu; de tijdelijke seizoensvariant met tomaten-chipotle chutney, crème fraîche, mini kaassoufflés en verse koriander. Naast frites bestaat het aanbod uit hot dogs en overdadige burgers. Verse milkshakes en softijs in verschillende smaken maken de traktatie compleet. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!