PIT Veiligheidsmuseum vanaf 1 juni weer open!

Liefhebbers van politie, brandweer en ambulance hoeven niet langer te wachten! Op maandag 1 juni opent PIT haar deuren voor het publiek. Vanaf die dag staat ons team klaar om bezoekers op een veilige manier te ontvangen.   
 
Coronaproof
Dankzij de versoepeling van de landelijke maatregelen kan het museum weer open voor publiek. Daarbij wordt gewerkt conform het landelijk protocol dat gericht is op de veiligheid en gezondheid van de bezoekers en onze medewerkers. Dit betekent dat het museum ‘coronaproof’ is ingericht en er een aantal gedragsregels geldt. Zo is er bijvoorbeeld éénrichtingsverkeer in het museum en is er sprake van een maximum aantal bezoekers. 
 
Tickets uitsluitend online
ickets kunnen uitsluitend online gekocht worden op pitveiligheid.nl. Aan ieder ticket is een tijdslot gekoppeld waardoor het aantal bezoekers kan worden gereguleerd met het oog op een veilig bezoek.  
 
PIT Veiligheidsmuseum
PIT Veiligheidsmuseum is hét museum voor politie, brandweer en ambulance. Ontdek het werk en de geschiedenis van de hulpdiensten via een historische collectie en interactieve games. Het museum organiseert activiteiten voor jong en oud.