Informatie over het Coronavirus en de maatregelen in Almere vind je hier.

De mooiste bloemen

Ben je opzoek naar prachtige Gerberas, chrysanten of rozen om je huis op te vrolijken of wil je graag een bosbloemen cadeau geven aan je geliefde? Dan moet je zeker langs de marktkraam Nico van Nico Hoveling. Nico verkoopt elke woensdag bloemen en planten op de markt in Almere Centrum.

Voordat hij met de bloemen vertrekt naar de markt in Almere Centrum, gaat Nico ’s morgensvroeg richting de bloemenveiling om de mooiste bloemen en planten voor een mooi prijsje op de kop te tikken.
Nico luistert goed naar de vraag van de klanten, zo verteld hij ‘Stel iemand vraagt vandaag om een bepaalde bloem die ik nu niet heb, dan koop ik deze de volgende keer in zodat de bloem volgende week in de vaas van de klant zit’.  

Wat Nico koopt op de veiling is afhankelijk van de vraag en het seizoen. Natuurlijk zijn er altijd een paar bloemen en planten die je het hele jaar kunt kopen zoals de prachtige rozen, chrysanten en gipskruid. De planten die Nico verkoopt kun je binnen en buiten neer zetten. Wat het aanbod van de planten is net als bij de bloem afhankelijk van het seizoen.
Vraag je je af hoe je het plantje het beste kunt verzorgen, de plant in de zon of schaduw moet of hoeveel water je moet geven? Spreek Nico aan en je gaat geheid met nieuwe plantenkennis naar huis!

Nico heeft veel verstand van bloemen en planten, hij helpt je graag om de mooiste bosbloemen samen te stellen. Zo heeft hij zelfs een keer een bosbloemen gemaakt die bijna even groot was als 8 bossenbloemen samen. Heb jij een bijzonder verzoek? Dan kun je zeker bij Nico terecht!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!