De lekkerste tropische gerechten

Sinds 1980 bestaat Toko Makan al, maar sinds 2012 is Rusley heeft hij het bedrijf overgenomen van zijn vader. Hij staat samen met drie personeelsleden elke woensdag op de markt in Almere Centrum en verkoopt tot wel 800 producten van over de hele wereld. Dit zijn voornamelijk producten uit Suriname en Indië. Zo kun je hier kousenbanden, tayer blad, paksoi, bitterblad en amsoi vinden. Amsoi is de persoonlijke favoriet van Rusley, de eigenaar. Naast de vele groentes, verkoopt hij ook kruiden, potjes sambal, siropen, gember bier, verschillende soorten chips, vlees en nog veel meer.

Heb je zin in zoutvlees, varkenstaart, garnalen of worst? Dan kun je hier terecht. In de zomer is het aanbod zelfs nog groter, dan verkopen ze namelijk ook nog kokosijs en nog meer verschillende siropen en groentes. Over het algemeen is het aanbod het hele jaar het zelfde.

De kruiden hebben ze zelf in bakjes gedaan zodat je een mooie hoeveelheid kunt kopen. Dit doen ze zelf in de loods, daar bewaren ze de producten en bereiden ze ook de producten voor indien dat nodig is.
Rusley vindt het leuk dat er mensen van allemaal verschillende culturen bij hem producten halen en vindt het leuk om een praatje te maken met de bezoekers.
 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!