Goed bereikbaar

Betaald parkeren Almere Centrum

Kom jij met de auto en wil je parkeren in het centrum? Alle parkeergarages in Almere Centrum zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend en bevinden zich onder en naast het autovrije winkelgebied. In een aantal garages in het centrum van Almere tref je ook oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Van maandag t/m zaterdag van 07.00 - 24.00 uur en op zondag van 12.00 - 24.00 uur. Ook op alle feestdagen gelden deze parkeertijden. Bekijk de huidige parkeertarieven hier. 

Kom je met OV?

Het NS-station Almere Centrum heeft snelle verbindingen vanuit Amsterdam, Utrecht, Lelystad en Zwolle en bevindt zich midden in de stad. Het shoppen kan vanuit het station dus meteen beginnen.

Meer informatie over hoe je Almere Centrum het beste kunt bereiken lees je hier.

Zeven dagen per week open

De winkels in het centrum van Almere zijn zeven dagen per week open. Je kunt hier dus ook op zondag shoppen! En alle dagen van de week genieten van de bioscoop, het theater en de ruime keus aan cafés en restaurants. De bijzondere architectuur is opvallend en modern. Alleen dat maakt het rondlopen door het centrum een bezoek meer dan waard.

Bekijk de openingstijden

Openbare toiletten

Gebruik maken van het toilet tijdens het winkelen? Dat kan in de buurt van het station bij het toilet van Vendor Washrooms aan de Metropolestraat. Ook kun je bij de Corridor gebruik maken van het openbare toilet.

Ook voor het gebruik van het mindervaliden toilet of voor het verschonen van jouw baby kun je hier goed terecht. 

Vendor Washrooms - Metropolestraat
Dinsdag t/m zaterdag open van 10.00-18.00 uur. Zondag en maandag open van 12.00-18.00 uur

Almere Centrum Klantenkaart

Met de gratis Almere Centrum Klantenkaart geniet je van exclusieve aanbiedingen en gratis services in Almere Centrum. Vraag hem direct online aan of haal de kaart op bij VVV Almere.

Vraag je klantenkaart direct aan

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!