9x De lekkerste paas lunches, brunches en ontbijtjes in Almere Centrum

Heerlijke uitgebreid brunchen hoort natuurlijk bij de paasdagen. Wil je wel de luxe, maar niet de stress en troep thuis? Ga dan eens gezellig paasbrunchen bij een van de restaurants in Almere Centrum. Ontdek de lekkerste paaslunches, brunches en ontbijtjes in Almere Centrum!

Barista Cafe

Je kunt bij Barista Cafe samen met jouw familie en vrienden genieten van een heerlijke Paasbrunch of een Paas High Tea. Een uitgebreide Paasbrunch met een croissantje, kaneelscone, diverse broodjes en beleg. Of een Paas High Tea met diverse hartige en zoetige lekkernijen. Beide geserveerd met een glaasjes versje jus. Let op! Wel even reserveren.

Bij drewes

Bij drewes scoor je op tweede paasdag een luxe paas high tea voor maar €24,50 p.p. Verwacht gebakjes, bonbons, scones met jam en clotted cream, koekjes, sandwiches, wraps, een glas bubbles en natuurlijk genoeg thee voor iedereen. Een ding is zeker, je kunt je ontbijt en lunch wel overslaan!

Finn

Op eerste paasdag kun je bij restaurant Finn genieten van livemuziek tijdens de paas jamsessie van Alex Gitaar Manupatty & band! Iedereen is welkom om mee te doen aan de jamssie!

HEMA

Scoor een extra voordelige Paasbrunch bij HEMA! Van 12.00 tot 14.00u brunch je voor maar €2,-! Je betaalt €2,- voor 5 lunchitems en ieder extra item is €0,50.

La cubanita

Onbeperkt de lekkerste tapas scoor je tijdens de paasdagen voor maar €23,50 bij La cubanita. Dubbel feest want sindskort hebben zij een nieuwe menukaart!

Nul36

Op tweede paasdag serveert Nul36 een heus paasontbijt. Tussen 09.00 en 12.00u kun je genieten van diverse zoete broodjes, croissants, snijbrood, salades, zoet en hartig beleg, yoghurt, ei, koffie, thee en nog véééél meer! Een goede start van tweede paasdag verzekerd! Let op; wel even reserveren van tevoren.

Proeflokaal Bregje

Proef een selectie aan vlees, vis en vegetarische hapjes tijdens de Paasproeverij bij Proeflokaal Bregje. Vanaf 2 personen, €15,- p.p. Let op: Het is handig om te reserveren van tevoren!

The Black Cockatoo

Geniet van een vegan paasbrunch op maandag 22 april bij The Black Cockatoo. Ga voor zoete en hartige gerechten, allemaal zoals je van The Black Cockatoo gewend bent als vegan gerechtje! Koffie, thee, sap en smoothies zijn inbegrepen.
Prijs: €22,95 voor volwassenen, €12,95 voor kinderen van 4-12 jaar en voor kinderen van 0-3 jaar is het gratis. Let op: er is slechts plek voor 30 mensen, dus reserveer je tafel tijdig.

Woodstone

Is het jouw beurt om het paasdiner te organiseren maar heb je geen zin of tijd om uren in de keuken te staan? Boek dan het WOODSTONE Wijn Spijs Avond! 4-gangen menu met wijnarrangement vanaf €37,50 🍕 🍷 Let op: deze avond moet je van te voren reserveren.

Winkels open tweede paasdag! 

Wist je dat de winkels in Almere Centrum geopend zijn op tweede paasdag? Shop je nieuwe zomergarderobe bij elkaar of struin over de paasmarkt op het Stadhuisplein.

« Terug