Op zoek naar een restaurant in Almere? In Almere leven maar liefst 189 verschillende etniciteiten. Deze mengelmoes van verschillende afkomsten en culturen is ook terug te zien in de talloze verschillende horecagelegenheden die Almere rijk is. De restaurants in Almere karakteriseren zich daarbij dan ook vooral door veelzijdigheid. Met zo’n breed aanbod aan restaurants in Almere zit er dus altijd wel iets gezelligs voor jou tussen en is er voor elke gelegenheid wel een passend restaurant.  Of je nu je verjaardag wilt vieren met een Oosterse rijsttafel of je date wilt meenemen naar een romantisch Italiaans etablissement… Het kan allemaal in Almere!

Restaurants in centrum Almere

Wil je na het winkelen meteen kunnen neerploffen voor een uitgebreid diner? Dan hebben wij hier alvast een lijst van alle restaurants in het stadshart van Almere, speciaal voor jou gesorteerd op keuken.

Frans-Nederlands
Restaurant Chez Alexander

Grieks
Restaurant Rhodos
Restaurant Yamas

Indonesisch
Restaurant Kediri

Japans
Restaurant Ida Sushi Grill
Restaurant Kimono
Restaurant Sake
Restaurant Saporro

Perzisch
Restaurant Nayeb

Spaans
La Cubanita

Surinaams – Indonesisch
Restaurant New Lung Ma

Thais
Taicoon Restaurant
Thai Go

Turks
Meydan Restaurant & Lounge

Amerikaans
Hudson Bar&Kitchen

Divers
Brasserie La Maison
Proeflokaal Bregje
Woodstone Almere
Hotel Finn
Hotel Anno
Le Baron

Bereikbaarheid Almere Centrum

Met het openbaar vervoer ben je in een mum van tijd in het bruisende gebied van Almere. Ook met eigen vervoer is Almere prima te bereiken. Zie voor meer informatie de bereikbaarheid van Almere Centrum.Lijk het je gezellig om met een grote groep in Almere uit eten te gaan? Wij raden je dan aan om vooraf contact op te nemen met het restaurant.

Kindvriendelijkheid

Almere streeft ernaar om een zo’n kindvriendelijk mogelijke horecaomgeving te creëren. Gelukkig kunnen wij dan ook zeggen dat veel van de restaurants hieraan voldoen. Twijfel je toch? Bel dan gerust naar het desbetreffende restaurant.

Gezellig shoppen

Buiten lekker eten leent Almere Centrum zich bij uitstek als stad om uitgebreid te winkelen. Het centrum heeft diverse grote modehuizen, zoals de MANGO, H&M en Primark, maar ook vele kleine boetiekjes. Een dagje shoppen, gevolgd door een hapje eten, is dan ook een perfecte combinatie voor een dagje uit. Voor een overzicht van alle winkels, inclusief adres en openingstijden, zie winkels. Kan je niet genoeg krijgen van Almere Centrum en wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws in het rondom Almere? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en geniet van de allerlaatste nieuwtjes en evenementen.