Skechers opent grote winkel in Almere Centrum

Goed nieuws voor wie op zoek is naar comfortabele én stijlvolle schoenen maar ook waarde hecht aan prijs en kwaliteit. Zaterdag 24 maart opent Skechers een grote schoenenwinkel aan De Diagonaal 11 in Almere Centrum. Skechers staat bekend om hun uitgebreide collectie comfortabele en betaalbare schoenen die bijdragen aan een juiste stand van de voeten.

Stijlvol comfort
Comfort staat voorop bij de stijlvolle collectie van Skechers. Een voorbeeld hiervan is de memory-foam zool die in veel van de modellen in de collectie is toegepast. Deze zool vormt zich naar de voet voor een juiste pasvorm. In sommige sportschoenen is een verende zool verwerkt die is geïnspireerd op de yogamat. Maar wie denkt dat de collectie bestaat uit saaie, verantwoorde schoenen heeft het mis. Juist de combinatie van comfort en stijl is wat de winkel over de hele wereld zo populair maakt. In de winkel in Almere zijn straks maar liefst 450 verschillende stijlen te ontdekken. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen er straks terecht voor verschillende hippe sneakers, geklede schoenen of trendy boots en instappers. Kinderen zullen bijvoorbeeld de glinsterende Twinkle Toes of verlichte zolen van de Energy Lights weten te waarderen.
Vintage werkplaats
Ook het interieur van de winkel laat zien dat Skechers meegaat met de trends. Het interieur ademt de sfeer van een vintage werkplaats met bakstenen muren en industriële elementen De totale oppervlakte van het pand is 191m2 waarvan de winkel zelf ruim 100m2 zal meten.

Over Almere Centrum:
Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit ruim 400 winkels. Niet voor niets is Almere Centrum in 2017 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Superdry, Pull & Bear, Hudson’s Bay en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, Kiko Milano. Cosmetics, Jeans Centre en een Rivièra Maison outlet. Diverse gezellige horecapleinen bieden genoeg keuze voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. Bezoekers kunnen bovendien gebruik maken van gratis wifi door het hele winkelgebied.

Naast winkels en Horeca biedt Almere Centrum ook onderdak aan een grote bioscoop, een uitgebreide bibliotheek, een schouwburg en het educatieve en spannende Veiligheidsmuseum PIT.

Het door internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, ontworpen autovrije centrum ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi en biedt diverse parkeergarages met ruime plekken. Ook per trein is het centrum eenvoudig te bereiken. Het station ligt in het winkelgebied. Het centrum is 7 dagen per week geopend.

Foto: Eljee Bergwerff Photography

« Terug