Op 21 & 22 april wordt het weer extra gezellig in Almere Centrum met alweer de vierde editie van het Terrassenfestival. Het Terrassenfestival is de informele aftrap van het terrassenseizoen in Almere Centrum. Het Terrassenfestival gaat om een gezellige middag op de terrassen met een muziekje voor de ouders en kleine activiteiten voor de kinderen. Ook zijn er diverse straatacts in het centrum.

muziek button
proeverij button
kinderactiviteiten button

muziek terrassenfestival

Muziek

Door het hele centrum zijn er optredens te vinden. Vanaf 13.00 uur treden diverse leuke bands op. Dit geldt voor beide dagen! Bekijk nu het programma.


Proeverij

Proef de heerlijkste hapjes tijdens het Terrassenfestival. Ga naar de Grote Markt , Restaurantplein Belfort en het Stationsplein en proef de verschillende keukens. De hapjes kosten €3,50. Het zijn kleine hapjes, waardoor bezoekers meerdere hapjes kunnen halen. De hapjes worden verzorgd en uitgegeven door de deelnemende restaurants. Je rekent contant af bij het restaurant zelf. Bekijk nu de gerechtjes.

proeverij terrassenfestival

 

kinderactiviteiten almere

Kidsactiviteiten

Tijdens het Terrassenfestival op 21 en 22 april is er voor kinderen genoeg te doen. De activiteiten zijn verspreid door het hele centrum. Ontdek nu alle kinderactiviteiten.