Zondag 16 juni het Vaderdag, hét moment om je vader te laten zien hoe veel jij om hem geeft. Wil jij op Vaderdag iets speciaals met je vader doen? Maak er een onvergetelijke dag van in Almere Centrum. Er zijn tenslotte genoeg activiteiten die jullie samen kunnen doen!

Relaxed middagje in het poolcafé

Bezorg je pa een relaxte middag en neem hem mee om te poolen bij Poolcafé nr. 8! Drink ‘beneden’ een drankje bij Finn of Rosita’s en daag je paps daarna uit met een potje poolen. Als je het even zat bent, kunt je ook tussendoor een gezellig potje schaken. Wie gaat er winnen?

Avondje KAF

Zijn jij en je vader beide gek op voorstellingen? Bij Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) heb je genoeg keuze! Doe hem een avondje uit cadeau en laat hem kiezen waar jullie heengaan. Ga je voor cabaret, een tragedie of een goed concertavondje? Samen   kunnen jullie bij KAF er een onvergetelijke avond van maken!

Let’s make it a game!

Zijn jij en je pa beide wel in voor nog meer spelletjes? Loop dan langs The Game Box! Met een potje airhockey of een ronde basketballen kom je er misschien wel achter hoe veel jij op je pa lijkt.. net zo fanatiek dus! Overleg voor een tactiek bij de bekende muntschuivers of neem het op tegen elkaar door te racen in diverse simulatoren. Wie weet kun je aan het einde van je dag nog wat leuks uitkiezen van de punten die je spaart met alle spelletjes!
Wist je dat je met de Almere Centrum Klantenkaart extra veel voordeel krijgt bij The Game Box? Meer informatie over de klantenkaart.

Bezoek de Bierfabriek

Nog nooit in de Bierfabriek geweest? Ontdek met je pa hun eigen gebrouwen bier en ga voor een proeverij. Voor echte mannen hebben ze ook nog boerderijkippetjes. En wat doe je met al die lege pindadoppen als je de pinda’s op krijgt? Juist: op de grond gooien! Je pa mag natuurlijk van de gelegenheid gebruik maken om zijn voorraad op jou te mikken… neem dat maar voor lief!

Bierfabriek-HR-55
AC2019_The Gamxe Box Almere Centrum_RV met naamsvermelding Femke Kamps (13)
PIT museum vaderdag

Ontdek veiligheidsmuseum PIT

Aanpassen naar: Ben jij vader van kleine kinderen? Of ben jij op zoek naar een leuk uitje voor je man en kind? Trakteer ze dan op een middagje museum bij Veiligheidsmuseum PIT. Ontdek de wereld van de politie, brandweer en ambulance. Hier kom je alles te weten over het verleden, heden en de toekomst van veiligheid in een bijzondere collectie en interactieve games. Vraag een rondleiding aan en je slaat geen enkel belangrijk onderdeel in het museum over! Deze experts weten alles op het gebied van veiligheid doordat zij zelf werkzaam zijn of werkzaam waren in de veiligheidswereld. PIT heeft een verzameling van objecten en voertuigen met prachtige verhalen. Als dat geen leerzame middag wordt!

Hackerroom

Laat jezelf en je vader opsluiten in de Hackerroom in de nieuwe bibliotheek en probeer om binnen 60 minuten de wereld te redden van een digitale ondergang! In deze escaperoom zijn jullie de enige hackers om te voorkomen dat de wereld wordt overgenomen door databases. Ga op zoek naar aanwijzingen, puzzel en sleutel aan vraagstukken die je tegen komt. Erg leuk om ook met het hele gezin te doen!

hackerroom


Meer inspiratie

Na het bezoeken van de hackerroom of een dagje museum nog niet uitgeraasd? Bespreek hier je dag onder het genot van goeie kop koffie of een goed speciaalbiertje. Als jullie beide weer even op energie willen komen, scoor je hier je beste burger.

« Terug