Verras jouw Valentijn met een romantische overnachting in Hotel Finn

Wil jij jouw Valentijn graag verrassen dit jaar? Doe dan mee met de Valentijnsactie en maak kans op een romantische overnachting met ontbijt samen met jouw Valentijn! De overnachting en het ontbijtje worden verzorgd door Hotel Finn.

Hotel Finn is een super knus hotel in het centrum van Almere. Naast een goede nachtrust kun je hier ook terecht voor een heerlijke maaltijd in het huisselijke restaurant FINN. Romantischer kan haast niet!

Wat moet je doen?

Vertel waarom jij jouw Valentijn dit jaar heel graag wilt verrassen met een overnachting met ontbijt bij Hotel Finn en wie weet win jij dan deze super romantische prijs!

    Let op: de overnachting is van donderdag 14 februari op vrijdag 15 februari 2019.

Almere Centrum actievoorwaarden
Almere Centrum Privacyverklaring

Let op: de overnachting is van donderdag 14 februari op vrijdag 15 februari. De overnachting kan niet op een andere datum plaats vinden. Meer informatie lees je in de actievoorwaarden.


Almere Centrum Klantenkaart

Niet gewonnen, maar toch graag jouw Valentijn verrassen? Doe dan mee aan de Almere Centrum Klantenkaartactie. De eerste 100 klantenkaarthouders kunnen op Valentijnsdag een roos met lief kaartje en een leuke shopper ophalen bij VVV Almere. Meld je snel aan voor de Almere Centrum Klantenkaart en klantenkaart mail!

Ben je op zoek naar nog meer Valentijnsinspiratie zoals een romantisch dinertje, een gezellige activiteit of een origineel cadeau? Lees snel verder!