Vier Moederdag bij Woodstone Pizza & Wine met een gezellige high wine

WOODSTONE Pizza and Wine – Vanaf maandag 6 mei tot en met zondag 12 mei kan je samen met je moeder genieten van een heerlijke High Wine bij WOODSTONE Pizza and Wine.

12 mei is dé dag om alle moeders, oma’s, tantes, lieve kennissen en iedereen die als moeder gezien wordt in het zonnetje te zetten. En hoe kan je Moederdag nou het beste vieren? Met een high tea? Nee, wij gaan voor de High Wine!

Om al deze speciale mensen een onvergetelijke Moederdag te bezorgen serveert WOODSTONE de hele week een speciale Moederdag High Wine! Drie prachtige wijnen, heerlijke bijpassende hapjes en de gezelligste bediening. Eigenlijk wat iedereen van ons gewend is, maar dan met een twist. En dat voor maar €17,95 per persoon!

De High Wine is verkrijgbaar vanaf 2 personen (dit hoeft natuurlijk niet met je moeder te zijn) en het is ook mogelijk om te reserveren. Wil je dus zeker weten dat je erbij kan zijn? Bel dan nu jouw vestiging en reserveer een tafel! https://woodstonepizza.nl/contact-woodstone/

OVER WOODSTONE Pizza and Wine
Bij WOODSTONE zijn verse ingrediënten, duurzame producten en ambachtelijkheid vanzelfsprekend. Daarbij geloven wij dat er voor iedereen wel een pizza is die bij hem of haar past. Of je op de calorieën wilt letten, glutenvrij eet, ervoor kiest om plantaardig of geen vlees te eten, of gewoon de lekkerste pizza wilt eten, alles kan bij WOODSTONE.

« Terug