Action Almere Korte Promenade

Winkelen in de Action in Almere Centrum is altijd weer een avontuur. Je koopt hier namelijk de leukste spulletjes, voor de leukste prijzen. En niet zomaar de leukste prijzen: de prijzen van de Action liggen gemiddeld wel 35% lager dan de prijzen van de concurrent. Het assortiment gaat van schoonmaakartikelen, kantoorbenodigdheden en keukengerei tot speelgoed en gereedschap. De Action is hierin al meer dan 22 jaar de meest succesvolle non-food discount winkelketen. Daarnaast is er elke week weer iets nieuws in de schappen, omdat de Action Almere elke week 2/3e van haar assortiment aanpast. Dit belooft dus elke week weer een ware “treasure-hunt” te worden.

Tot slot hecht de Action veel waarde aan het milieu en staat maatschappelijk verantwoord ondernemen erg hoog in het vaandel. Zo kan je bij de Action Almere onder andere gebruikte batterijen, spaarlampen en andere elektrische apparaten inleveren en worden alle  verpakkingsmaterialen gerecycled. Ook komen de meeste producten van de Action uit Europa en moéten alle producten onder goede omstandigheden gemaakt zijn, anders worden ze niet opgenomen in het assortiment. Je kunt bij de Action Almere dus met een gerust hart boodschappen doen, terwijl je portemonnee gevuld blijft.

De combinatie van de no-nonse mentaliteit, het enorm uitgebreide en verassende assortiment, de lage prijzen en de verantwoorde manier van zaken doen trekt elke dag weer duizenden mensen. Altijd verassend goede aanbiedingen met een verrassend goede kwaliteit. Wees er wel snel bij, want iedere week geldt: op = op!

De Action in Almere Centrum is élke dag geopend.

Korte Promenade 2-8
1315 HN Almere

OPENINGSTIJDEN

  • Ma. 9:00 18:00
  • Di. 9:00 18:00
  • Wo. 9:00 18:00
  • Do. 9:00 21:00
  • Vr. 9:00 18:00
  • Za. 9:00 17:00
  • Zo. 12:00 17:00