Droomstoffen

Droomstoffen in Almere Centrum heeft een ruim assortiment stoffen, fournituren, en naaimachines en is dé stoffenwinkel in Almere Centrum.

Het begon als een droom op een kleine zolderkamer, maar inmiddels is Droomstoffen ontpopt tot een modieuze succesformule. Liefhebbers van fournituren, stoffen en naaimachines kijken in dit stoffenwalhalla hun ogen uit. Eigenaar Yvette van Musscher biedt in haar Almeerse winkel ruimte voor niet minder dan 800 verschillende rollen stof, zestien meter aan fournituren, wol, haak- en breigaren en naaimachines. Ze etaleert bovendien de grootste boordencollectie van Nederland, België en Duitsland.

Bij Droomstoffen in Almere Centrum kun je dan ook terecht voor meer dan slechts ‘een lapje stof’. Zo is ze in de wijde omstreken de exclusieve aanbieder van luxueuze stoffen afkomstig van grote modehuizen, zoals Chanel, Givency en Prada. Ook biedt ze gelimiteerde collecties aan van welbekende merken als Chat Chocolat en See You At Six.

Ook duurzaamheid staat bij Droomstoffen centraal. De producten die worden ingekocht zijn allen vrij van kinderarbeid en erkend door diverse milieucertificaten. Kun je niet wachten om een kijkje te nemen of wil je thuis nog eens op je gemak de uitgebreide collectie bekijken? Droomstoffen heeft ook een webshop die 24/7 is geopend.

Een kleine impressie van Droomstoffen in Almere Centrum

Droomstoffen 2

Droomstoffen 3

droomstoffen 1

Ontdek meer 036 Winkeltjes

Zadelmakerstraat 22
1315AP Almere

OPENINGSTIJDEN

  • Di 10:00 17:00
  • Wo 10:00 17:00
  • Do 10:00 17:00
  • Vr 10:00 17:00
  • Za 10:00 17:00
  • Zo-Ma gesloten