Keet 67

KEET 67 is gesloten.


De pop-up winkel Keet 67 in Almere Centrum is de ultieme mix tussen VT Wonen en Ariadne at Home. Tijdloze meubelstukken, zoals dressoirs en klassieke kasten worden feilloos afgewisseld met minimalistische accessoires. Echter altijd one of a kind. Eigenaressen Florence Timpen doet namelijk niets liever dan in haar vrije tijd diverse vlooienmarkten en kringloopwinkels afstruinen om zo haar winkel in te richten met de meest unieke items. En voorziet deze van een nieuw, eigentijds jasje.

Naast gerestylde meubels, kun je bij Keet 67 bovendien terecht voor on-trend kleding met een bohemian vibe. Denk aan luchtige tunieken, stoere boots, lange vesten met kleurrijke borduursels en matchende crossbody tassen. Bij deze conceptstore vind je alle ingrediënten voor een on-trend leven. Of je nu de missie hebt om jezelf óf je woning op stijlvolle wijze aan te kleden. Onder het mom: je wist niet dat je het nodig had totdat je het tegenkwam.

Klaar met shoppen? Je kunt bij Keet 67 ook terecht voor creatieve workshops, zoals het maken van mandala’s. Leuk om zelf of met vriendinnen te volgen.

Een kleine impressi van Keet 67

keet 67 2

keet67 3

keet67 1

Ontdek meer 036 Winkeltjes

Zadelmakerstraat 54
1315AS Almere