Mango Flagship Store

Deze winkel is gesloten.

Ben jij echt een fan van het spaanse modemerk en kledingmerk Mango? Dan kun je vanaf begin april 2015 echt je hart ophalen in Almere Centrum. Hier opent Mango de allereerste flagship store van Nederland. In deze prachtige nieuwe winkel, die tefens de grootste Mango winkel van Nederland is tref je op bijna 800m2 een uitgebreide dames afdeling, waar je de nieuwste trends op het gebied van kleding ziet hangen. Daarnaast ben je ook voor de leukste kinderkleding op de kinderafdeling, bij Mango in Almere Centrum aan het juiste adres! Ben jij sportief? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de nieuwe sport- en ondermode afdeling van de Mango, hier slaag je zeker weten voor je nieuwe sportoutfit! Ook voor de nieuwste schoenen en accessoires moet je zeker een kijkje komen nemen in het centrum van Almere.

Ben jij benieuwd naar de laatste nieuwe trends die je in deze winkel tegenkomt? Bekijk dan alvast de nieuwste collectie van Mango in Almere Centrum!

Eerste Mango Flagship Store in Almere

Mango is een winkelketen met winkels over de hele wereld. Je vindt bij dit kledingmerk vooral accessoires en kleding voor de modebewuste en moderne vrouw tussen de 18 en 35 jaar. De eerste winkel van dit modemerk werd geopend in 1984 in Barcelona. De filosofie van Mango luidt Harmonie, bescheidenheid en affectie. Daarnaaast kun je de collectie van de mango omschrijven als zoet, fris en exotisch, vandaar dat de oprichters ook voor deze naam gekozen hebben.

ps. ook op zondag ben je van harte welkom. Elke zondag is het namelijk koopzondag bij Mango in het centrum van Almere!

Bordes 4-10
1315 VH Almere

OPENINGSTIJDEN

  • Ma. - Zo. Gesloten