Roti Mahal

Maak kennis met een uniek concept in Nederland: Roti Mahal. In dit rotipaleis kun je terecht voor de lekkerste authentieke roti-gerechten, die vers worden bereid. Live cooking staat hierbij centraal. Vanuit het eetgedeelte kun je zonder moeite een blik werpen op de keuken en zien hoe jouw favoriete roti wordt klaargemaakt. Inclusief huisgemaakte masala, gebaseerd op een traditioneel familierecept van de Hindoestaanse eigenaars.

Aandacht voor het product staat bij Roti Mahal centraal. Alle ingrediënten zijn dagvers en worden door henzelf gekeurd op kwaliteit. Beleving speelt hierbij een belangrijke factor. De gerechten vormen een culinair samenspel van smaak, geur, kleur en samenstelling. Eet je bij Roti Mahal dan krijg je niet slechts een gerecht voorgeschoteld, maar een blik in de wereldse keuken waar smakelijke specerijen een hoofdrol vertolken.

Naast het restaurant verzorgt Roti Mahal ook catering voor bedrijven en feesten én hebben ze een app. Hiermee kun je je eten vooruit bestellen en hoef je dit na een lange dag op school of op het werk alleen nog maar even op te halen. Zo maak je op laagdrempelige wijze kennis met de wereldse keuken. Gewoon in de passage.

Een kleine impressi van Roti Mahal

rotimahal1

rotimahal3

rotimahal2

Ontdek meer 036 Winkeltjes