Kidsfun op woensdagmiddagen in Almere Centrum

Almere Centrum, 19 juli 2023 – Kinderen hoeven zich in de zomervakantie niet te vervelen. Elke woensdagmiddag van 26 juli t/m 23 augustus wordt er op het Forum of op de Esplanade in Almere Centrum Kids Fun georganiseerd. Elke week staat in het teken van een ander thema en kunnen kinderen gratis meedoen aan leuke workshops of aan sportieve, educatieve of creatieve activiteiten.

Sport & Spel – woensdag 26 juli
Ben je sportief en hou je van spelletjes? Dan is deze dag helemaal voor jou, want op de Esplanade kan je aan allerlei gezellige activiteiten meedoen! Ze kunnen springen op het springkussen, vliegeren, meedoen aan verschillende balsporten, hun uithoudingsvermogen testen op een hindernisbaan en racen met op afstand bestuurbare auto’s. Als ze aan alle activiteiten meedoen, krijgen ze een leuke verrassing.

Crea Fun – woensdag 2 augustus
Crea Bea’s en Benno’s kunnen zich vandaag uitleven op het Forum. Er zijn verschillende leuke creatieve workshops en activiteiten waarbij leuke kunstwerkjes worden gemaakt. Deze kunnen na afloop mee naar huis worden genomen. Er wordt ook street-art gemaakt en een speciaal schminkteam tovert kinderen om tot hun favoriete dier of karakter. 

Jump fun – woensdag 9 augustus
Vandaag kunnen kinderen losgaan op verschillende springkussen en opblaasbare klim-toestellen op de Esplanade.

Jungle fun – woensdag 16 augustus
Bioloogjes in de dop leren deze woensdagmiddag alles over verschillende diersoorten. In samenwerking met Almere Jungle is er veel plezier te beleven op het Forum! Kinderen kunnen er bananen vangen, verdwalen in het maisdoolhof, jungle kunstwerkjes knutselen, springen op springkussens en nog veel meer.

Circus fun – woensdag 23 augustus
Geboren circusartiesten kunnen op het Forum hun talent laten zien bij leuke circusworkshops of attracties. Er zijn ook verschillende voorstellingen en optredens van professionele circusartiesten.  

Alle activiteiten starten om 13.00 uur en toegang is gratis. Meer informatie over Kidsfun.

Over Almere Centrum
Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit zo’n 400 winkels en horecagelegenheden. Niet voor niets is Almere Centrum uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Peek & Cloppenburg, Superdry, Pull & Bear, Only for Men en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano en Jeans Centre. De leuke kleinere winkeltjes zijn te vinden in de Passages. 

Het door internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, ontworpen autovrije centrum ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi en biedt diverse parkeergarages met ruime plekken. Ook per trein is het centrum eenvoudig te bereiken. Het station ligt in het winkelgebied. Het centrum is 7 dagen per week geopend. 

Almerecentrum.nl

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!