Inspiratie

22 resultaten

Op zaterdag 28 september kun je extra voordelig Glamour Shoppen in Almere Centrum. Op vertoon van het tijdschrift Glamour ontvang je bij diverse merken 20% korting op je aankoop. Ontdek de kortingen in Almere Centrum!

Meer lezen

inspiratie-activiteiten

Zomervakantie in Almere Centrum

Blijf je tijdens de zomervakantie in Almere, maar wil je toch leuke dingen doen? Tijdens de zomer in Almere hoef je niet stil te zitten, want voor iedere dag is er wel wat leuks te verzinnen. Probeer jezelf goed koel te houden tijdens de warme zomerdagen!

Meer lezen

Ben jij een student in Almere? Dan kun je echt enorm veel toffe kortingen in Almere Centrum scoren. Ontdek waar je extra voordelig kunt lunchen, shoppen en wat voor voordeel je nog meer ontvangt als student in Almere!

Meer lezen

Moe van het winkelen en stevige trek gekregen? Plof dan neer in een van de vele restaurants op de horecapleinen in Almere Centrum voor de lekkerste burgers. Natuurlijk kun je er ook terecht voor alle andere gerechten op hun kaart!

Meer lezen

Naast warenhuizen, bekende merken en conceptstores, vind je in het centrum van Almere ook veel leuke speciaalzaken. Dit zijn ´the local heroes´ van Almere: boetiekjes of vintage shops die je nergens anders vindt.

Meer lezen