Almere Centrum heeft twee gezellige horecapleinen: De Grote Markt en Restaurantplein Belfort. Je kunt er terecht voor een kopje koffie in een hip koffietentje en lekker lunchen bij een van de broodjeszaken. Gezellig een hapje eten in het centrum behoord ook tot de mogelijkheden. 

Wat zoek je

Sorteer op:

89 resultaten

Rosita's Mexicaans Restaurant
Rosita's Mexicaans Restaurant
VVV-agentschap

Bij Mexicaanse restaurant Rosita’s in Almere Centrum wordt het eten volgens traditionele recepten bereid. De karakteristieke en levendige Mexicaanse cultuur proef je terug in de heerlijke gerechten.

IJspressi
IJspressi
VVV-agentschap

Begin je dagje winkelen op de perfecte manier. Gezellig en ontspannen bij IJspressi in Almere Centrum met een heerlijk ijsje, kopje koffie of chocolademelk. Ambachtelijk gemaakt met verse ingrediënten.

Madame Jeanette
Madame Jeanette
Restaurant

In de keuken van Madame worden typisch Surinaamse gerechten bereid maar ook invloeden van andere Zuid-Amerikaanse landen zijn er te vinden. Eet smakelijk op het Belfortplein!

Drewes Koffie en Thee Speciaalzaak
Drewes
Koffiebar

Bij Drewes proef je de sfeer en je vind er uiteenlopende soorten thee- en koffiesoorten maar ook originele cadeaus. Geniet ervan bij Drewes op het Belfortplein of neem het mee.

Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje
VVV-agentschap

Ga lekker uit eten voor een vaste prijs bij Proeflokaal Bregje in Almere Centrum, op het Belfortplein!

Woodstone Pizza & Wine
Woodstone Pizza & Wine
Restaurant

Bij Woodstone Pizza & Wine is het sfeervol lunchen of dineren op het gezelligste plein van Almere Centrum, het Belfort. Een familiediner of zakelijk etentje: bij Woodstone geniet je van de heerlijkste gerechten uit de Italiaanse keuken.

Kentucky Fried Chicken
Kentucky Fried Chicken Almere
Snackbar

Ben je een liefhebber van kip? En dan niet zomaar kip, maar de meest lekker gekruide kip die je maar kunt bedenken? Dan is er maar 1 plaats waar je heen moet tijdens of na het winkelen in Almere Centrum. KFC natuurlijk!

Brasserie La Maison
Brasserie la Maison
Brasserie/Lunchroom

Bij Brasserie La Maison op het Belfort in Almere Centrum is het sfeervol lunchen of dineren op het gezelligste plein van Almere Centrum met de heerlijkste gerechten uit de Frans-Nederlandse keuken.

Ma Bella Cakery
Ma Bella Cakery
Brasserie/Lunchroom

Geniet van lekkere taarten, koffie en thee in het centrum van Almere bij Ma Bella Cakery op het Belfort. Wat dacht je van een high tea om bij te kletsen of trakteer jezelf.

La Cubanita
La Cubanita
Restaurant

La Vida es un carnaval! Het vrolijke motto van tapasketen La Cubanita in Almere Centrum. Hier kun je de hele week terecht voor zuidelijke hapjes en drankjes op het gezellige Belfortplein.

Bagels & Beans
Bagels & Beans
Broodjeszaak

Bagels & Beans in Almere Centrum op het Belfortplein is dé plek voor heerlijke bagels, verse sapjes en diverse koffies.

Restaurant De Beren Almere
De Beren
VVV-agentschap

Wat ga jij vanavond eten? Kom lekker eten bij De Beren in Almere Centrum.

Loetje
Restaurant

Vlak achter NS-station Almere Centrum, vind je Loetje. Op deze fijne plek kun je lunchen, dineren en borrelen.

Lunchroom Tante Truus
Lunchroom Tante Truus
VVV-agentschap

De ongedwongen sfeer bij Lunchroom Tante Truus in Almere Centrum maakt het ideaal om met de kids naartoe te gaan. Wereldberoemd in Almere en dus niet te missen: de appeltaart!

Restaurant FINN
FINN
Restaurant

Zin in Street Food? Dan zit je goed bij Restaurant FINN in Almere. In het restaurant met huiskamergevoel, centrale bar en open keuken geniet je van de lekkerste gerechten.

BackWERK
BackWERK
Broodjeszaak

Zin in een lekkere lunch? BackWERK in Almere Centrum is de plek voor een heerlijk belegd broodje met drankje.

Burger Me
Burger Me
Dineren

Wat vind jij de lekkerste hamburger? Bestel hem bij Burgerme Almere! Alle smaken zijn mogelijk.

Taco Y Mas
Taco Y Mas
Restaurant

Snel, lekker, betaalbaar én gezond eten vind je bij Taco Y Mas in Almere.

Lou Streetfood Bar
Lou
Broodjeszaak

Bij Lou Streetfood Bar in Almere Centrum geniet je van een heerlijke lunch, diner, borrel of snack. Probeer bijvoorbeeld eens het Streetfood Diner met 3 gangen voor een goede prijs!

The Black Cockatoo
The Black Cockatoo
Brasserie/Lunchroom

Wil jij lekker vegan eten? Dat kan bij The Black Cockatoo in Almere Centrum.

Vapiano
Vapiano
Lunchen

Heerlijke gerechten, koele drankjes, hartverwarmende koffiespecialiteiten en uitstekende wijn, dat is Vapiano op het Belfort in Almere Centrum!

MockaMore
Mockamore
Brasserie/Lunchroom

Mockamore is het koffiehuis waar je zeker nog eens terugkomt. Zoals de koffie daar gemaakt wordt, maakt niemand anders koffie. Na één kopje heb je een nieuwe favoriet. Geen wonder dat Mockamore in Almere Centrum zoveel vaste klanten heeft!

NUL36
NUL36
Eetcafé

NUL36 is een gezellige restaurant met huiselijke sfeer in Almere Centrum. Schuif aan voor een lekkere lunch of een koffietje. Of voor een gezellige borrel of diner met vrienden.

Dunkin Donuts
Dunkin Donuts
Eetcafé

Wat is jouw favoriete donut? De donuts van Dunkin Donuts in Almere Centrum zijn superleuk én lekker. Daarnaast vind je er heerlijke koffie dankzij de koffietraditie die al meer dan 67 jaar terug gaat.