Almere Centrum heeft twee gezellige horecapleinen: De Grote Markt en Restaurantplein Belfort. Je kunt er terecht voor een kopje koffie in een hip koffietentje en lekker lunchen bij een van de broodjeszaken. Gezellig een hapje eten in het centrum behoord ook tot de mogelijkheden. 

Wat zoek je

Sorteer op:

89 resultaten

Restaurant De Beren
De Beren
Restaurant

Wat ga jij vanavond eten? Kom lekker eten bij De Beren in Almere Centrum.

Lunchroom Tante Truus
Lunchroom Tante Truus
Brasserie/Lunchroom

De ongedwongen sfeer bij Lunchroom Tante Truus in Almere Centrum maakt het ideaal om met de kids naartoe te gaan. Wereldberoemd in Almere en dus niet te missen: de appeltaart!

Restaurant Hudson Bar and Kitchen
Hudson Bar & Kitchen
Restaurant

Op het gezelligste plein van Almere Centrum, het Belfortplein, vind je het Amerikaanse restaurant Hudson Bar & Kitchen voor een heerlijk lunch, diner of een cocktail.

Rosita's Mexicaans Restaurant
Rosita's Mexicaans Restaurant
Restaurant

Bij Mexicaanse restaurant Rosita’s in Almere Centrum wordt het eten volgens traditionele recepten bereid. De karakteristieke en levendige Mexicaanse cultuur proef je terug in de heerlijke gerechten.

Lou Streetfood Bar
Lou
Broodjeszaak

Bij Lou Streetfood Bar in Almere Centrum geniet je van een heerlijke lunch, diner, borrel of snack. Probeer bijvoorbeeld eens het Streetfood Diner met 3 gangen voor een goede prijs!

IJspressi
IJspressi
Ijssalon

Begin je dagje winkelen op de perfecte manier. Gezellig en ontspannen bij IJspressi in Almere Centrum met een heerlijk ijsje, kopje koffie of chocolademelk. Ambachtelijk gemaakt met verse ingrediënten.

Madame Jeanette
Madame Jeanette
Restaurant

In de keuken van Madame worden typisch Surinaamse gerechten bereid maar ook invloeden van andere Zuid-Amerikaanse landen zijn er te vinden. Eet smakelijk op het Belfortplein!

MockaMore
Mockamore
Brasserie/Lunchroom

Mockamore is het koffiehuis waar je zeker nog eens terugkomt. Zoals de koffie daar gemaakt wordt, maakt niemand anders koffie. Na één kopje heb je een nieuwe favoriet. Geen wonder dat Mockamore in Almere Centrum zoveel vaste klanten heeft!

Brasserie La Maison
Brasserie la Maison
Brasserie/Lunchroom

Bij Brasserie La Maison op het Belfortplein in Almere Centrum is het sfeervol lunchen of dineren op het gezelligste plein van Almere Centrum met de heerlijkste gerechten uit de Frans-Nederlandse keuken.

Loetje
Loetje in Almere Centrum
Restaurant

Vlak achter NS-station Almere Centrum, vind je Loetje. Op deze fijne plek kun je lunchen, dineren en borrelen.

Restaurant FINN
FINN
Restaurant

Zin in Street Food? Dan zit je goed bij Restaurant FINN in Almere. In het restaurant met huiskamergevoel, centrale bar en open keuken geniet je van de lekkerste gerechten.

Bagels & Beans
Bagels & Beans
Broodjeszaak

Bagels & Beans in Almere Centrum op het Belfortplein is dé plek voor heerlijke bagels, verse sapjes en diverse koffies.

BackWERK
BackWERK
Broodjeszaak

Zin in een lekkere lunch? BackWERK in Almere Centrum is de plek voor een heerlijk belegd broodje met drankje.

La Cubanita
La Cubanita
Restaurant

La Vida es un carnaval! Het vrolijke motto van tapasketen La Cubanita in Almere Centrum. Hier kun je de hele week terecht voor zuidelijke hapjes en drankjes op het gezellige Belfortplein.

Woodstone Pizza & Wine
Woodstone Pizza & Wine
Restaurant

Bij Woodstone Pizza & Wine is het sfeervol lunchen of dineren op het gezelligste plein van Almere Centrum, het Belfort. Een familiediner of zakelijk etentje: bij Woodstone geniet je van de heerlijkste gerechten uit de Italiaanse keuken.

Dunkin Donuts
Dunkin Donuts
Eetcafé

Wat is jouw favoriete donut? De donuts van Dunkin Donuts in Almere Centrum zijn superleuk én lekker. Daarnaast vind je er heerlijke koffie dankzij de koffietraditie die al meer dan 67 jaar terug gaat.

Burger Me
Burger Me
Dineren

Wat vind jij de lekkerste hamburger? Bestel hem bij Burgerme Almere! Alle smaken zijn mogelijk.

Ma Bella Cakery
Ma Bella Cakery
Brasserie/Lunchroom

Geniet van lekkere taarten, koffie en thee in het centrum van Almere bij Ma Bella Cakery op het Belfort. Wat dacht je van een high tea om bij te kletsen of trakteer jezelf.

Drewes Koffie en Thee Speciaalzaak
Drewes
Koffiebar

Bij Drewes proef je de sfeer en je vind er uiteenlopende soorten thee- en koffiesoorten maar ook originele cadeaus. Geniet ervan bij Drewes op het Belfortplein of neem het mee.

All you can eetcafé by Par Hasard
Par Hasard almere
Eetcafé

All you can eetcafé by Par Hasard vind je in Almere Centrum. Hier geniet je onbeperkt van het eten en drinken in een gezellige, bourgondische sfeer op het Belfortplein.

Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje
Restaurant

Ga lekker uit eten voor een vaste prijs bij Proeflokaal Bregje in Almere Centrum, op het Belfortplein!

Five Guys
Five Guys
Eetcafé

Geniet van de lekkerste hamburgers in Almere Centrum bij het populaire Five Guys, of kies voor andere Amerikaanse klassiekers zoals een lekkere hotdog en milkshake!

Taco Y Mas
Taco Y Mas
Restaurant

Snel, lekker, betaalbaar én gezond eten vind je bij Taco Y Mas in Almere.

The Black Cockatoo
The Black Cockatoo
Brasserie/Lunchroom

Wil jij lekker vegan eten? Dat kan bij The Black Cockatoo in Almere Centrum.